Κ. Πουλάκης:το πρόβλημα νερού στον Αμπελώνα είναι πολιτικό

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2013 21:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:32

 

Ενόψει της αυριανής δίκης μελών της Επιτροπής για Φθηνό Νερό στον Αμπελώνα, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «ΘΕΣΣΑΛΙΑ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ» και υπεύθυνος εκ μέρους της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ για την Αυτοδιοίκηση, Κώστας Πουλάκης, σε δήλωση του επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Η εμμονή της δημοτικής αρχής Τυρνάβου στον αυταρχικό της κατήφορο δεν έχει όρια. Τη στιγμή που οι κάτοικοι του Αμπελώνα εξακολουθούν να επιβαρύνονται με τα ληστρικά τιμολόγια ύδρευσης που τους επέβαλε ήδη από το 2011, τη στιγμή που – όπως αναδείξαμε και με επερώτησή μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο – το υδρευτικό δίκτυο του Αμπελώνα αποτελείται από αμιαντούχους σωλήνες, με αποτέλεσμα να εκτίθεται σε κίνδυνο η ζωή και η υγεία των κατοίκων, η δημοτική αρχή επιμένει να εμπαίζει τους πολίτες, όταν βέβαια δεν τους αντιμετωπίζει με τα ΜΑΤ και τις δικαστικές διώξεις.

Εμείς από την πλευρά μας, ως ΘΕΣΣΑΛΙΑ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ταχθήκαμε εξαρχής υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των κατοίκων του Αμπελώνα, αλλά και συνολικά υπέρ της δραστικής μείωσης των τιμολογίων για τόσο βασικά αγαθά όπως το νερό σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειάς μας. Απευθύνουμε έκκληση προς τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές της Λάρισας να απέχουν από τη δικαστική παρέμβαση σε μία βαθύτατα πολιτική και δημοκρατική υπόθεση που αφορά το σύνολο των κατοίκων του Αμπελώνα.

Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους η δημοτική αρχή ότι το άδικο δεν περνάει, δεν θα μπορέσει να το επιβάλλει με κανένα μέσο πίεσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass