Στη Γιάννουλη ο δήμαρχος για τα έργα της ΔΕΥΑΛ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2013 16:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:38

 

Για τα μεγάλα έργα που εκτελεί η ΔΕΥΑΛ στη Γιάννουλη συζήτησε με τους κατοίκους της ο δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης, ο οποίος τους ενημέρωσε σχετικά ζητώντας ταυτόχρονα την ανοχή τους για την ενόχληση κατά την κατασκευή των έργων.

Επισκεπτόμενος τη Γιάννουλη, ο Κ. Τζανακούλης αναφέρθηκε στο εξελισσόμενο μεγάλο έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, προϋπολογισμού 12,5 εκατομμυρίων ευρώ, με το οποίο θα κατασκευαστούν 35,2 χιλιόμετρα αγωγών, ώστε να καλυφθεί όλη η τοπική κοινότητα. Μέχρι στιγμής έχει κατασκευαστεί το 30% του έργου. Με την ολοκλήρωση του έργου θα καλύπτεται το σύνολο του οικισμού.  Επίσης η ΔΕΥΑΛ κάνει σημαντικές παρεμβάσεις στο υπάρχον δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων υδάτων κατασκευάζοντας νέα δίκτυα ομβρίων και φρεάτια υδροσυλλογής λύνοντας χρόνια προβλήματα στην απορροή των νερών της βροχής.

Σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν και στο δίκτυο ύδρευσης, με την κατασκευή νέου αγωγού μεταφοράς νερού από τις γεωτρήσεις της Γιάννουλης στον υδατόπυργο του ΟΕΚ,  καθώς και νέου αγωγού  από τον υδατόπυργο στην πόλη.  Η υδροδότηση της πόλης πλέον γίνεται από τον υδατόπυργο του ΟΕΚ χωρητικότητας 400 κ. μ., ο δε υδατόπυργος στο κέντρο θα ανακαινιστεί. Επίσης για να υπάρχει δυνατότητα εφεδρείας στην υδροδότηση της Γιάννουλης, έγινε διασύνδεση με τον αγωγό μεταφοράς νερού  από την ομάδα Β΄ των γεωτρήσεων της Λάρισας και νέο δίκτυο για τον υδατόπυργο του ΟΕΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass