ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Υπογειώνονται αρδευτικοί αγωγοί στο Πουρνάρι

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2013 21:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:42

 

 

 

 

 ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα
 

Ένα σημαντικό έργο ανάπτυξης  της αγροτικής περιοχής Πουρναρίου του Δήμου Τεμπών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη  με σκοπό την αξιοποίηση μια συγκεκριμένης αρδευτικής περιοχής  προς  ικανοποίηση των αρδευτών.

 Το έργο αφορά την κατασκευή υπόγειου αγωγού  μήκους 9,5  χιλιομέτρων και χρηματοδοτείται από  το Π.Π.Α  «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Σκοπός του έργου είναι η άρδευση αγροτικής περιοχής της Τοπικής Κοινότητας  Πουρναρίου που η κύρια καλλιέργεια είναι  η ορεινή καλλιέργεια ελιάς καθώς και η προστασία του δικτύου από κάθε μορφής φθορές που υφίσταται μέχρι σήμερα.

Το χώρο των εργασιών  επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος  παρουσία  και των αντιδημάρχων κ.  Μιχάλη Καρατέγου , Αστέριου Σαΐτη, του προέδρου της Τοπικής   Κοινότητας Πουρναρίου κ. Αθανασίου Λανάρα, του  μέλους του Δ.Σ  της ΔΕΥΑ  κ. Γιώργου Πολύμερου  και της κατασκευάστριας εταιρίας του κ.  Αποστολάκη, στο υπό κατασκευή  υπόγειου αρδευτικού  δικτύου  στο Πουρνάρι του Δήμου Τεμπών.

 Ο  δήμαρχος κ. Κολλάτος δήλωσε χθες στην «Ε»: «Προχωρούμε  στην υλοποίηση έργων ιδιαίτερης αξίας και χρησιμότητας στον αγροτικό κόσμο. Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου Τεμπών. Έργο όπως το συγκεκριμένο  διευκολύνει  τους αγρότες και  προστατεύει το περιβάλλον μέσω  της ορθολογικής χρήσης του νερού».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass