Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2013 23:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:43

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

 Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε  πριν λίγο - παρά το τσουχτερό κρύο-  στο μαγικό και παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σπίτι του  Σπίτι του Αϊ Βασίλη  στο  Αρχοντικό Καράσσου, στον Τύρναβο. Οι εκδηλώσεις άρχισαν σήμερα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Νίκο Μαλάκο ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη  συναυλία  στο χώρο του Αρχοντικού Καράσσου, με τους Legato (ομάδα πνευστών και κρουστών) υπό του μαέστρου κ. Θέμη Σαμαντζή

Αύριο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου από τις 11 το πρωί, η γιορτή ξεκινά με ένα θεότρελο πάρτυ. Τα ξωτικά και ο πιγκουίνος θα μεταμορφώσουν με τις μαγικές μπογιές τους  μικρούς και μεγάλους σε νεράιδες, πειρατές και ό,τι άλλο ονειρεύεται ο καθένας. Μαζί τους θα βρίσκεται  και ο χιονάνθρωπος tyrnavino που θα φωτογραφηθεί με όλα τα παιδιά. Το παιχνίδι, ο χορός και οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας περιμένουν.

Στις 3 το απόγευμα το πάρτυ θα συνεχιστεί στο Αρχοντικό όπου εκεί ο βρεφονηπιακός σταθμός της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. ( Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου ) θα μας παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι διαγωνισμού της πιο ευφάνταστης παιδικής ευχής.

Την  Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί το τμήμα μοντέρνου χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. θα μας παρασύρει  να χορέψουμε σε μοντέρνους ρυθμούς. Η κ. Στέλλα Μάγγου - Καλέση θα χορέψει με τα παιδάκια της ηλικίας 5-12 ετών Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, η κ. Αλεξάνδρα Αναστασιάδη θα παρουσιάσει ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής με παιδάκια ηλικίας 6-8 ετών, ενώ τα παιδιά του Μορφωτικού Συλλόγου και η δασκάλα τους κ. Άννα - Μαρία Τρίγκα θα χορέψουν μαζί σας.

5:00 μμ.: Δράσεις των παιδικών σταθμών του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. ( Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου ).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass