ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ»

Χριστουγεννιάτικο πνεύμα με συναίσθημα αλληλεγγύης

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2013 3:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:44
 Ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων, στο «Απολλώνειο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης», πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα.
Οι νοσηλευόμενοι και το προσωπικό είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ποιήματα και ψαλμούς από τη χορωδία των γυναικών της χριστιανικής εστίας, αλλά και να δεχθούν την ευλογία του Πατέρα Γρηγορίου, της ενορίας Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου.
Οι ασθενείς είχαν επιπλέον τη χαρά να απολαύσουν τους μαθητές της Στ’ Δημοτικού του 19ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας, γεγονός το οποίο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη σημαντική συμβολή των εκπαιδευτικών του σχολείου τους, κ. Πατσιώλη Ιωάννη, κ. Καλαϊτζόγλου Βάιας και του διευθυντή, κ. Τσινούδη Δημήτριου.
Οι μαθητές τραγούδησαν τα κάλαντα και παρουσίασαν ένα μέρος της χριστουγεννιάτικης εορτής τους. Οι καθηγητές και οι μαθητές έδειξαν με την παρουσία τους στο κέντρο, πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι στα θέματα αναπηρίας και με τη συμμετοχή τους γέμισαν τους ασθενείς με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας.
Η διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου με έκδηλο συναίσθημα αλληλεγγύης στήριξαν εμπράκτως τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, δίνοντας φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο-Φαρμακείο του νομού Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass