Έκλεβε από τα ...Χριστούγεννα

Δημοσίευση: 03 Απρ 2013 19:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:19

Συνελήφθη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών χαπιών. Από τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους η συλληφθείσα εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία ημεδαπού στη Λάρισα, αφαίρεσε, τμηματικά, κοσμήματα συνολικής αξίας (6.000) ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 37 ναρκωτικά χάπια και μικρό χρηματικό ποσό

Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες (02-04-2013) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 48χρονη, υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών χαπιών. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 49χρονου, η συλληφθείσα, εργαζόμενη στην οικία του ως οικιακή βοηθός, αφαιρούσε τμηματικά κοσμήματα. Αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, χθες (02-04-2013) το πρωί, έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση την οικία, στο εσωτερικό της οποίας ο 49χρονος είχε τοποθετήσει σε συγκεκριμένο χώρο κοσμήματα κι ένα  προσημειωμένο χαρτονόμισμα των είκοσι  ευρώ. Η συλληφθείσα προσήλθε στην οικία και κατά την αποχώρησή της απ’ αυτή ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, όπου κατά τον έλεγχο που της διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των είκοσι ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 48χρονη, εκμεταλλευόμενη την παροχή υπηρεσιών στην οικία του 49χρονου από τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους, αφαιρούσε τμηματικά κοσμήματα, συνολικής αξίας (6.000) ευρώ. Διερευνάται η περαιτέρω διάθεση των κοσμημάτων. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα επτά ναρκωτικά χάπια και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.     

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass