Τύρναβος: Στηρίζονται οικογένειες άπορων μαθητών

Δημοσίευση: 19 Απρ 2013 10:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:42

ΤΥΡΝΑΒΟΣ  (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

 Άρχισε από χθες και συνεχίζεται  σήμερα Παρασκευή  η  διανομή τροφίμων  πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Τυρνάβου  ο οποίος διανέμει τρόφιμα στους άπορους πολίτες του διευρυμένου δήμου. Παράλληλα εδώ και καιρό  στηρίζονται  με γάλα και άλλα τρόφιμα οικογένειες μαθητών με προβλήματα σίτισης. Διανομή έγινε επίσης χθες και  το παλαιό  δημαρχείο του Αμπελώνα για τους κατοίκους του  Αμπελώνα και από τα γραφεία των τοπικών κοινοτήτων για τούς κατοίκους αυτών

Δικαιούχοι ήταν και είναι όσοι είναι καταγεγραμμένοι  στην κατάσταση που υπάρχει στο γραφείο διεύθυνσης τού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Τυρνάβου, έχοντας ετήσια εισόδημα έως 7.000 ευρώ.
Συνολικά διανεμήθηκαν και θα διανεμηθούν  και σήμερα πάνω από 500 δέματα με τρόφιμα  όπως  ζυμαρικά, όσπρια, ρύζια , κονσέρβες, γάλα, αλεύρι κ.α. Οι αγορές των προϊόντων και φέτος  είναι από χρήματα του Οργανισμού αλλά και από επιχειρήσεις και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής.

Μιλώντας χθες  στην «Ε» ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Απόστολος Γκανάτσιος τόνισε ότι: « Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα αιτήματα των συμπολιτών μας για  βοήθεια που αφορά το καθημερινό τραπέζι. Ως δημοτική αρχή και ως Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Τυρνάβου βλέπουμε αυτά τα αιτήματα με μεγάλη ευαισθησία   και σοβαρότητα και προσπαθούμε να τα ικανοποιήσουμε στο πλαίσιο του δυνατού. Επίσης ως δημοτική αρχή και Οργανισμός, διοίκηση και στελέχη θεωρούμε ότι πρέπει να στηρίζουμε τους συμπολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης όχι μόνο δύο φορές το  χρόνο, Χριστούγεννα και Πάσχα, αλλά όλο το χρόνο Για το λόγο αυτό καταφέραμε να στηρίζουμε πολλές από τις οικογένειες αυτές, αν όχι κάθε  μήνα σχεδόν κάθε μήνα με τρόφιμα.

Επίσης σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, με σοβαρότητα και εχεμύθεια πληροφορηθήκαμε ποιες οικογένειες μαθητών αντιμετωπίσουν ακόμα και πρόβλημα  για το καθημερινό φαγητό και με σεβασμό στην προσωπικότητα  και την ακεραιότητα  του κάθε ατόμου  συμβάλουμε ώστε να  μη λείψει το γάλα και το φαγητό από κανένα μαθητή  στο δήμο Τυρνάβου».

Χθες το πρωί το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στον Τύρναβο επισκέφθηκαν, ο δήμαρχος κ. Νίκος Μαλάκος, ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Απόστολος Γκανάτσιος οι οποίοι διαπίστωσαν  την ομαλή λειτουργία για τη διανομή τροφίμων.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass