Η «ΕΛΠΙΔΑ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

Επιτυχημένη αιμοδοσία στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 09 Απρ 2015 12:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:57

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η φετινή εθελοντική αιμοδοσία της Μεγάλης Εβδομάδας από τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών «Η Ελπίδα» στον Αμπελώνα με πάνω από εβδομήντα αιμοδότες να συμμετέχουν σ΄αυτή.

Μεταξύ αυτών ήταν και επτά πολίτες που προσήλθαν και έδωσαν αίμα για πρώτη φορά. Ελπίδα και προσδοκία είναι όχι απλά να συνεχίσουν οι ίδιοι και στις επόμενες αιμοδοσίες, αλλά να φροντίσουν να φέρουν μαζί τους και κάποιους γνωστούς και φίλους τους.

Μόνο με τη συνεχή προσέλκυση και προσέλευση νέων εθελοντών αιμοδοτών να επιτευχθεί ο στόχος: Να γίνουμε εντελώς αυτάρκεις σε αίμα στον τόπο μας και γενικότερα στην πατρίδα μας.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και πρόσφεραν το αίμα τους για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας και τους εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.

Μεταξύ των αιμοδοτών στον σύλλογο «Η Ελπίδα» ήταν ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, πρώην βουλευτής του νομού και σήμερα δ.σ. Τυρνάβου κ. Αστέριος Ροντούλης, ο πρώην δήμαρχος Αμπελώνα κ. Αθανάσιος Χρυσοβέργης, ο γραμματέας του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Μάριος Κουκουβίνος, δυο αιμοδότες, οι κ. Κουτρούλης Χαρίλαος και Πετρωτός Κων/νος με πάνω από 60 αιμοδοσίες και τέσσερις νέοι οι: Ντάλλας Λάμπρος, Σακοράφα Ολυμπία, Ευαγγελούλης Βασίλειος και Ζαχαράκη Δήμητρα κάτω των 25 ετών.

Όσοι δεν μπόρεσαν, λόγω της νηστείας, να δώσουν αίμα, μπορούν να πάνε αμέσως μετά το Πάσχα στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο και να δώσουν εκεί αίμα, δηλώνοντας, αν θέλουν, ότι το δίνουν για τον Σύλλογο Αμπελώνα « Η Ελπίδα».

Οι επόμενες αιμοδοσίες του συλλόγου θα γίνουν τον Ιούνιο ως εξής: Την Πέμπτη στις 11 Ιουνίου 2015 στα Δελέρια, την Παρασκευή στις 12-6-2015 στη Ροδιά και την Κυριακή στις 21 Ιουνίου 2015 στον Αμπελώνα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass