ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΦΑΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Μετά τις κλοπές από μαντριά μπήκαν και σε κρεοπωλείο!

Δημοσίευση: 09 Απρ 2015 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:57

Το να κλέβουν ζώα από ποιμνιοστάσια αυτή την περίοδο, μάλλον θεωρείται συνηθισμένο καθώς συμβαίνει κάθε χρόνο ειδικά τις παραμονές Χριστουγέννων και Πάσχα, αλλά να κλέβουν σφάγια από… κρεοπωλείο μάλλον είναι πρωτοφανές.

Οι άγνωστοι, προς το παρόν ζωοκλέφτες, προχθές βράδυ επέλεξαν να δράσουν σε τρία χωριά του Δήμου Κιλελέρ. Έτσι, στην πρώτη περίπτωση έκλεψαν 20 πρόβατα από ποιμνιοστάσιο στην περιοχή του Προδρόμου και, στη δεύτερη έκλεψαν άλλα 21 αρνιά από ποιμνιοστάσιο στην περιοχή του Ελευθέριου. Στην τρίτη περίπτωση μάλλον θα σκέφθηκαν πως είναι προτιμότερο να κλέψουν τα σφάγια έτοιμα παρά να «ταλαιπωρηθούν» κλέβοντάς τα, από το ποιμνιοστάσιο.

Έτσι λοιπόν, εκμεταλλευόμενοι πιθανώς την ανασφάλιστη πόρτα κρεοπωλείου στον Πλατύκαμπο, έκλεψαν από το ψυγείο 10 σφάγια, αφήνοντας άφωνο τον κρεοπώλη για το θράσος τους.

Σημειώνεται πως ζωοκλέφτες, πριν μερικές ημέρες, έδρασαν και στην περιοχή της Τερψιθέας όπου έκλεψαν πρόβατα από ποιμνιοστάσιο ενώ από βουστάσιο, με απύθμενο επίσης θράσος, έκλεψαν μοσχάρι το οποίο νωρίτερα έγδαραν κιόλας επί τόπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass