ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 52ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Εργαστήριο… υδροπονικής καλλιέργειας χασίς

Δημοσίευση: 10 Απρ 2015 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:57

Ένα… πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας χασίς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εντοπίσθηκε στην αποθήκη 52χρονου στο Στεφανόβουνο Ελασσόνας. Ο 52χρονος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 52χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο και κατασχέθηκαν: ένα θερμοκήπιο με θερμαντήρα μέσα στο οποίο καλλιεργούνταν εξήντα μικροί βλαστοί δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 5 εκατοστών, δύο νάιλον συσκευασίες και ένα μεταλλικό δοχείο με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 188,1 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε επίσης ότι σε εξωτερική αποθήκη της προαναφερόμενης οικίας είχε εγκατασταθεί πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πέντε καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών μέσα σε γλάστρες, δύο μικροί βλαστοί δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 5 εκατοστών καλλιεργούμενοι μέσα σε τσιμεντένια κατασκευή, ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο ύψους 50 εκατοστών, εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενος από επτά προβολείς φωτός, μία θερμάστρα, ένα θερμόμετρο και δέκα πλαστικά δοχεία με χώμα για φυτώρια» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass