ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σκληρή κριτική Ροντούλη σε Σαρχώση

Δημοσίευση: 10 Απρ 2015 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:57

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Νέα παρέμβαση κάνει η δημοτική παράταξη Τυρνάβου «Δράση Πολιτών» με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Ροντούλη. Ο κ. Ροντούλης και τα άλλα δύο μέλη της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου κ. Θεόδωρος Λάππας και Ανδρέας Ξηρομερήσιος με επιστολή τους ασκούν σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή και προσωπικά στον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση σημειώνοντας ότι: «Οι Απόκριες έχουν περάσει και, έτσι, αναγκαστικά και η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση έχει αποβάλει το φιλολαϊκό και φιλεργατικό της προσωπείο».

Στην επιστολή επίσης σημειώνονται τα εξής: «Διατυπώνουμε τον ισχυρισμό αυτό, καθόσον από τις προεκλογικές εξέδρες ο κ. Σαρχώσης φωνασκούσε και έσκιζε τα ιμάτιά του για τα δικαιώματα των εργαζομένων στο Δήμο Τυρνάβου, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να καταγγέλλει την προηγούμενη δημοτική αρχή για αντεργατική συμπεριφορά και νοοτροπία.

Ας δούμε, όμως, τη γρήγορη μεταμόρφωση και τα «έπεα πτερόεντα» του κ. Σαρχώση, για να καταδειχθεί και το μέγεθος της υποκρισίας του.

Μετά την παρέλευση ολίγων μόνο μηνών ο κ. Σαρχώσης ξέχασε τα υπεσχημένα, ξέχασε τους όρκους περί κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης και αποφάσισε να διοικήσει, μάλλον μέσω μεγαλοσχημόνων διοικητικών προϊσταμένων που το «παίζουν» οι «αντ’ αυτού».

Ποια «μεγάλη» απόφαση έλαβε, λοιπόν, ο κ. Σαρχώσης; Πολύ απλά, τιμώρησε μια εργαζόμενη στον Δήμο Τυρνάβου μητέρα, που βρίσκεται στην υπηρεσία επί 22 συναπτά έτη, που η μέχρι τώρα πορεία της δεν έχει κανένα ψεγάδι, που ανιδιοτελώς και αμισθί εξυπηρετούσε το διοικητικό φόρτο σε Αμπελώνα, Δελέρια και Ροδιά, επειδή, άκουσον- άκουσον, αντιμίλησε σε μια αιρετή εκπρόσωπο του κ. Σαρχώση. Με μια μονοκοντυλιά, λοιπόν, έσβησαν την προσφορά ζωής μιας εργαζόμενης μητέρας, επιβάλλοντας διοικητική ποινή πέντε ημερών, εντελώς ανερυθρίαστα και αφού πρώτα άσκησαν παντοειδείς πιέσεις στην εν λόγω εργαζόμενη, μέσω βεβαίως των γνωστών «αντ’ αυτού», για να πειθαρχήσει στις υποδείξεις τους.

Ποταπά, δηλαδή, και μικρόνοα πράγματα, που η «Δράση Πολιτών» στηλιτεύει με όλες της τις δυνάμεις. Και επειδή κάποιοι, προφανώς, δεν έχουν τσίπα, είμαστε τουλάχιστον εμείς υποχρεωμένοι, ως Δημοτική Παράταξη, να ζητήσουμε συγγνώμη από την εν λόγω υπάλληλο, υπογραμμίζοντας ότι η προσφορά κανενός δεν διαγράφεται από μικρόψυχες συμπεριφορές μικρόψυχων ανθρώπων.

Πάντως, καλά θα κάνει ο κ. Σαρχώσης να θυμάται ότι «επί ανθρώπων άρχει και ουκ αεί άρχει».

 

ΦΩΤ.: Η δημοτική παράταξη «Δράση Πολιτών» Τυρνάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass