ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αποστράτων

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2013 1:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:28
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λάρισα εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους στις περικοπές σε μισθούς , επιδόματα και συντάξεις, προσχωρούν την Πέμπτη 30 Μαΐου οι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών Θεσσαλίας και Πιερίας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ταχυδρομείου στις 6μμ.
Οι Ενώσεις καλούν όλους τους αποστράτους και εν ενεργεία αξιωματικούς σε μαζική συμμετοχή και σε σχετική ανακοίνωση τους μεταξύ άλλων επισημαίνουν:
«Σε συνέχεια των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκαν από εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά, υπό την αιγίδα του Συντονιστικού Οργάνου Δράσεων (ΣΟΔ), και τη νέα απόφαση για συνέχιση του αγώνα, συγκλήθηκε το ΣΟΔ Θεσσαλίας (+Πιερίας) την 9η Μαΐου 2013, στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΑ. Στο ΣΟΔ είχαν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς των εν ενεργεία και των εν αποστρατεία συναδέλφων των ΕΔ και των ΣΑ της περιοχής Λάρισας και όσοι μπορούσαν (λόγω απόστασης) από τους νομούς Καρδίτσας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων. Εκεί διαπιστώθηκε για ακόμα μια φορά, ότι:
* Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία της τρικομματικής κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής.
* Οι συνεχιζόμενες μειώσεις στους προϋπολογισμούς των ΕΔ και των ΣΑ, αναπόφευκτα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, θα επηρεάσουν περαιτέρω το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και την αποτελεσματικότητα των Σωμάτων Ασφαλείας.
* Ο κατάλογος των συναδέλφων, που λόγω των συνεχόμενων άδικων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις χάνει την αξιοπρέπεια του, συνεχώς μεγαλώνει. Πρόσφατα συνάδελφος μας δεν άντεξε και έδωσε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας δύο παιδιά ορφανά.
* Είναι ανάγκη να ενώσουμε την έντονη φωνή διαμαρτυρίας μας με τους χιλιάδες συμπολίτες μας, ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική των περικοπών και των «βάρβαρων» οικονομικών μέτρων, που οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση τα ευρύτερα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό τοπίο και στο δικό μας κλάδο, ο οποίος έχει υποστεί τις μεγαλύτερες και τις πιο άδικες περικοπές. »
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass