ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνεργασία για τα προβλήματα των Μεσαγγάλων

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2013 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:31
 Προβλήματα που απασχολούν τα Μεσάγγαλα απασχόλησαν τη συνάντηση του προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων Γιώργου Γελαδάρη με τον αντιδήμαρχο Τεμπών Ευθύμιο Μπουζέκη.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου «συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή αυτή την εποχή όπως: Ράντισμα όπου γίνεται ο ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Κόπηκαν τα χόρτα σε κεντρικούς δρόμους (δεξιά και αριστερά). Στο σημείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί η ευθύνη όλων των κατοίκων και παραθεριστών που διαθέτουν οικόπεδα με ή χωρίς οίκημα για τον καθαρισμό των χώρων τους. Η πρωτοβουλία και η παρέμβαση του συλλόγου, του Δήμου δεν είναι αρκετή αν δεν φροντίζει και ο καθένας μας χωριστά για το θέμα αυτό. Μόνο που θα περιορίσουμε τους κινδύνους (πυρκαγιές κτλ).
Επιτέλους ξεκίνησαν και τοποθετηθήκαν πινακίδες από τον Δήμο Τεμπών που βοηθούν σημαντικά στον προσδιορισμό του τόπου που ο καθένας διαμένει. Για το θέμα αυτό επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Γελαδάρη ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως, αρκετή καθυστέρηση για την τοποθέτηση αυτών. Οι πινακίδες δεν είναι διπλής όψεως με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η οδός από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Οι πινακίδες δεν έχουν διαφορετικό χρώμα κατά συνοικία όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.
Σε αρκετά σημεία της παραλίας μετακινήθηκαν μετά τις καταστροφές του χειμώνα μεγάλοι όγκοι από τσιμέντα, πέτρες, σίδερα, τούβλα μέσα στη θάλασσα όπου το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η παρέμβαση του Δήμου Τεμπών ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία είναι υπεύθυνη κρίνεται άκρως αναγκαία ώστε να απομακρυνθούν οι όγκοι αυτοί όπου μπορεί να προκληθεί σοβαρό ατύχημα στους λουόμενους.
Έλλειψη δημοτικού φωτισμού και αρκετές βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης το οποίο εμπεριέχει κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και των παραθεριστών.
Ο Σύλλογος Μεσαγγάλων προσδοκά σε μια αποτελεσματική συνεργασία με τους φορείς του Δήμου για να αντιμετωπιστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα ενόψει της θερινής περιόδου και αφετέρου για να αναληφθούν πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την περιοχή των Μεσαγγάλων» καταλήγει ο Σύλλογος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass