ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ο γύρος της Ελλάδας καβάλα στο…βεσπάκι!

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2013 22:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:32

 

 Του Δημήτρη Βάλλα

Είναι στους δρόμους οκτώ ημέρες τώρα και συγκεκριμένα από την Τρίτη 21 Μαΐου. Καβάλα στις …βέσπες τους και με πολύ μεράκι το πήραν τελικά απόφαση να διοργανώσουν τον 1ο  γύρο της Ελλάδος με βέσπα.

Με πρωτοβουλία και διοργανωτές τον Βασίλη Γεωργάτο και τον Τάκη Ζώτο από το «Vespa Forum» ξεκίνησαν από το Παναθηναϊκό Στάδιο και μέσω Πειραιά έφθασαν στο Ηράκλειο διασχίζοντας ολόκληρη την Κρήτη. Στη συνέχεια επιστροφή πάλι στην Πελοπόννησο και από εκεί στη Βόρειο Ελλάδα και χθες τους συναντήσαμε στα μέρη μας.

Με μικροκαθυστερήσεις από διάφορες μικροβλάβες στο ταξίδι , έσπευσαν όλοι τους στη Λάρισα όπου για λίγο σταμάτησαν στο γνωστό στέκι του Πασχάλη Μπουχώρη στη Φιλιππούπολη και έπειτα όλοι μαζί θριαμβευτικά σταμάτησαν γύρω στις 4:30 το μεσημέρι έξω από το Αρχαίο Θέατρο της πόλης..

Αγχωμένοι και κουρασμένοι από το ταξίδι μας μίλησαν για λίγο και έπειτα …επιβίβαση και γκαζιές για Τρίκαλα. Μαζί τους σε όλη τη διαδρομή μέχρι τώρα και ένας Λαρισαίος ο Κώστας Γράντης που με το βεσπάκι (PX 200  του ΄89) του έχει σχεδόν γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass