ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ»

Βρέθηκε ηλικιωμένη που είχε χαθεί

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2013 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:39
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Ζωντανή βρέθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 9.15 το πρωί, η ηλικιωμένη γυναίκα 77 ετών κάτοικος Πολυδενδρίου Ημαθίας, που αγνοούνταν από την Τετάρτη 22 Μαΐου. Οι διασωστικές ομάδες «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» και «ΕΟΔ Βέροιας» που επιχείρησαν από κοινού, μαζί με κατοίκους της περιοχής, την εντόπισαν σε υψόμετρο 1000 μέτρων, περίπου 7 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό. Ανάμεσά τους ήταν και άτομα από τη Βάση Ετοιμότητας Ελασσόνας από τους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ».
Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και προετοιμάστηκε κατάλληλα για τη μεταφορά της, παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ανέμενε στην πλατεία του χωριού, για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες της οικογένειας, η κατάστασή της βελτιώνεται συνεχώς.
Τις προηγούμενες ημέρες, στις έρευνες οι οποίες διεκόπησαν επισήμως το Σάββατο 25 Μαΐου συμμετείχαν η ΕΛ.ΑΣ., η ΕΜΑΚ, η ΕΟΔ και κάτοικοι του χωριού.
Με σχετική ανακοίνωση, οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» ευχαριστούν θερμά για την άψογη συνεργασία την ΕΟΔ Βέροιας, την ΕΛ.ΑΣ., το ΕΚΑΒ και τους κατοίκους της περιοχής. Ιδιαιτέρως ευχαριστούν την οικογένεια της ηλικιωμένης που τους αγκάλιασε θερμά και της εύχονται σύντομα να έχει τη γιαγιά και πάλι κοντά της.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass