ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγώνας για επανασύνδεση με το μαζικό κίνημα..

* Επισήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραΐτης από τη Λάρισα

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2013 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:41
Του Δημήτρη Βάλλα
«Δεν θεωρώ ότι οι εκλογές αυτές αποτελούν μία τυπική διαδικασία. Από αυτές τις εκλογές θα αναδειχθούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ , τα οποία σε μια πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία και για τη χώρα και για την παράταξη επωμίζονται ένα πάρα πολύ μεγάλο βάρος.
Ο στόχος των επόμενων οργάνων είναι να επανασυνδεθεί αυτή η παράταξη, αυτό το κόμμα με τα μαζικά κινήματα, τα κομμάτια της κοινωνίας που απογοητεύτηκαν τα τελευταία χρόνια και βεβαίως να πιάσουμε ξανά το νήμα της ιστορίας και της αλλαγής...».
Τα παραπάνω επισήμανε μεταξύ άλλων χθες από τη Λάρισα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εισηγητής για θέματα Ανάπτυξης της Κ.Ο. κ. Αθανάσιος Μωραΐτης που συμμετείχε στη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ που συνήλθε σε προεκλογική διαδικασία το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων στο «Φρούριο».
Ερωτηθείς για το εάν πιστεύει ακόμα ο ίδιος ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ακόμα επαφή με το «μαζικό κίνημα» ο κ. Μωραΐτης μας δηλώνει αισιόδοξος:
«Η επαφή αυτή υπάρχει, αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα τα οποία υπάρχουν σήμερα σε πάρα πολλά σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις. Εκεί ακόμα υπάρχει η ΠΑΣΚΕ, εκεί ακόμα υπάρχουν θετικά αποτελέσματα , γιατί υπάρχουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που με τη δική τους παρουσία και μία ξεκάθαρη πολιτική θέση δίνουν μια καθημερινή μάχη και έναν καθημερινό αγώνα...».
* Επιστροφή στις ρίζες δηλαδή κ. Μωραΐτη;
«...Δεν θα το έλεγα επιστροφή στις ρίζες, αλλά επιστροφή σε ένα πλαίσιο που θα μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Βέβαια είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε και με τον παλιό μας κακό εαυτό. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βαδίσει με τα μυαλά άλλων δεκαετιών και για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τη χώρα θα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς».
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στη λειτουργία της κυβέρνησης που έχουν αναδειχθεί κατά καιρούς μέσα στο ΠΑΣΟΚ και έθεσε θέμα μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας:
« Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα που κατά καιρούς έχουν αναδειχτεί στα στελέχη και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδος, πιστεύω ότι μια νέα προγραμματική συμφωνία που είναι απαραίτητη σε αυτή τη φάση θα μπορέσει να λύσει μια σειρά από αυτά τα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα διάφορα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των τριών κομμάτων που αποτελούν αυτή την κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης.
Για μας είναι πρωταρχικό θέμα η προγραμματική συμφωνία και το δεύτερο η συμμετοχή των πολιτικών προσώπων στην κυβέρνηση...».
Ο κ. Μωραΐτης στη συνέχεια στα μέλη του ΠΑΣΟΚ που παρευρέθηκαν στη Νομαρχιακή Συνέλευση μίλησε για το μνημόνιο, το εθνικό σχέδιο και άλλα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα.
Επακολούθησε ο απολογισμός δράσης της Ν.Ε. από τη γραμματέα κ. Άννα Σαρμαντά που έδωσε και το πράσινο φως για την εκκίνηση της όλης προεκλογικής διαδικασίας για την εκλογή νέας 11μελούς Ν.Ε .
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή από 9 π.μ. -7 μ.μ. στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Λαπιθών, ενώ η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει στις 8 μ.μ. σήμερα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass