Η ΚΑΤ.ΖΑΧΕΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

«Η κυβέρνηση οφείλει να πετύχει μείωση της ανεργίας των νέων»

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2013 0:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:48
Το μείζον ζήτημα της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ανάγκης προστασίας των οικογενειών που πλήττονται από την οικονομική κρίση, συζήτησε η πολιτευτής Ν. Λάρισας και αναπληρωτής γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. Κατερίνα Ζαχείλα, στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση, στο γραφείο του.
Στη συνάντηση αυτή, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων των δυο πλευρών για τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν από εδώ και πέρα και από τη στιγμή που η Ελληνική οικονομία δείχνει να σταθεροποιείται και να μπαίνει σιγά αλλά σταθερά σε μια νέα τροχιά. «Το πρώτο ζητούμενο για την κυβέρνηση αυτή είναι να οδηγήσει σε μείωση της ανεργίας, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας που ανοίγονται, κυρίως για τους νέους μας», τόνισε σε δήλωσή της η κ. Ζαχείλα, η οποία επέμεινε πως «παράλληλα το κράτος θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών, όσον αφορά τουλάχιστον τις κοινωνικές παροχές».
Ο κ. Βρούτσης άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις της Λαρισαίας πολιτικού για τις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών εισφορών των επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές ενώ επισημάνθηκε το γεγονός των δεσμευτικών ηλικιακών ορίων που ισχύει σε πολλά προγράμματα απασχόλησης, στερώντας σε μεγάλο ποσοστό πολιτών την ευκαιρία για εργασία. Επίσης, στη συζήτηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη συνέχιση των προγραμμάτων που αφορούν νέους άνεργους με σκοπό την κατάρτιση και την απασχόληση. Τέλος, ο κ. Βρούτσης και η κ. Ζαχείλα συζήτησαν εκτενώς για τα θέματα που αφορούν στην κατάθεση της νέας κυβερνητικής πρότασης της Ν.Δ., ενόψει του Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass