ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Συνεχίζονται οι διανοίξεις δρόμων στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2013 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:50
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σε διανοίξεις κλειστών δρόμων και κομβικών αρτηριών, που συνδέουν οικοδομικά τετράγωνα και ολοκληρώνουν τα εγκεκριμένα ρυμοτομικά σχέδια, προχωρά ο Δήμος Τυρνάβου και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Έργων και Πολεοδομίας.
Συνεχίζοντας το έργο του προκατόχου του κ. Δημήτρη Σερλέτη ο αντιδήμαρχος Έργων κ. Λάμπρος Βλιώρας, με τη βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επιστατεί τα έργα διανοίξεων κομβικών δρόμων στο συγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης του Τυρνάβου.
Συγκεκριμένα, ύστερα από τις διανοίξεις επί της οδού 25η Μαρτίου στην πόλη του Τυρνάβου (περιοχή Μεσοχωρίου), την ολοκλήρωση της διάνοιξης της περιφερειακής οδού βορείως της πόλης του Τυρνάβου (κτήματα κληρονόμων Τσιγάνη έως το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο) και τη διάνοιξη της οδού παραπλεύρως την κτημάτων Αφών Παπαζεύκου, η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου προχώρησε στην πλήρη διάνοιξη των οδών Νίκης και των παρόδων, που βρίσκονται στα οικοδομικά τετράγωνα 227 Α και 227 Β, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Τυρνάβου.
Παράλληλα, με την πλήρη διάνοιξη των οδών, επεκτείνονται τα δίκτυα της αποχέτευσης για να συνδεθούν οι νέες παρόδιες οικίες και κατασκευάζονται και κύρια δίκτυα ομβρίων από τη ΔΕΥΑΤ και τσιμεντόδρομοι.
 Συγχρόνως με το τέλος των εργασιών, έχουν προγραμματιστεί και νέες διανοίξεις στην πόλη του Τυρνάβου αλλά και του Αμπελώνα, όπως στη συνοικία «Μαχαλάς» του Τυρνάβου, αφού πρώτιστο και κυρίαρχο μέλημα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί, όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος, η πλήρης διάνοιξη όλων των κλεισμένων οδών στις πόλεις του Τυρνάβου και του Αμπελώνα η σύνδεσή τους με τις κεντρικές αρτηρίες και η ολοκλήρωση και πιστή εφαρμογή των ρυμοτομικών σχεδίων έτσι ώστε να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν οι πόλεις και τα χωριά του Δήμου Τυρνάβου.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass