Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο Τάκης Μπαλταγιάννης

Δημοσίευση: 13 Απρ 2015 22:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:01

 

 (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, στην ηλικία των 85 ετών, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, και κηδεύτηκε σήμερα το πρωί στον τόπο κατοικίας του, στο Καλαμάκι του Δήμου Κιλελέρ, ο Δημήτριος Κων. Μπαλταγιάν­νης.

Ο εκλιπών διετέλεσε για πολλές θητείες πρόεδρος του ΤΟΕΒ Κάρ­λας, υπήρξε επί πολλά έτη αντιπρόσωπος στην Ένωση Αγροτικών Συνε­ταιρισμών Λάρισας, ενώ συμμετείχε ενεργά και στην Ένωση Θεριζοα­λωνιστών νομού Λάρι­σας. Αγρότης ο ίδιος, παθιασμένος με τη γη και την καλλιέργειά της, ακάματος εργάτης του τόπου που τον γέννησε και τον ανέθρεψε, έντιμος μαχητής από οποιαδήποτε θέση ευθύνης κατά και­ρούς κατείχε, μπροστά­ρης, οξυδερκής, δραστήριος, γεμάτος ζωντάνια και περηφάνια ως τις τε­λευταίες του στιγμές, άφησε πίσω του μια γεμάτη, όμορφη ζωή.

Με πάν­δημη συμμετοχή, το Καλαμάκι αποχαιρέτησε έναν άριστο οικογενειάρχη, έναν άνθρωπο με ήθος, πληθωρικό, μεγαλόψυχο και δο­τικό. Ο πολιούχος Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής, όπου τελέσθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία, στάθηκε ιδιαίτερα μικρός, ώστε να χωρέσει το πλήθος των ανθρώπων που θέλησαν να πουν το ύστατο χαίρε και να στη­ρίξουν τη σύζυγό του Κατερίνα, που έχασε τον λατρευτό της Τάκη, τ’ αδέλφια του, όσο φυσικά και τις δυο του πολυαγαπημένες κόρες Σοφία και Μαρία με τις οικο­γένειές τους.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Λάρι­σας και πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού Γιώργος Λαδόπουλος, ενώ το «πα­ρών» στην κηδεία έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Μάξιμος Χαρα­κόπου­λος, ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, πολλοί αυ­τοδιοι­κητικοί, αλλά και πρόεδροι συλλόγων και φορέων της ευρύτερης περιο­χής.    

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass