Διήμερες εκδηλώσεις στην Αετοράχη

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2013 19:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:05
* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοράχης Ελασσόνας επ’ ευκαιρία της γιορτής των Αγίων Αναργύρων καθώς και της συμπλήρωσης 31 ετών από την Ίδρυση του Συλλόγου, διοργανώνει και φέτος διήμερες εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου και αύριο Δευτέρα 1 Ιουλίου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:
Σήμερα Κυριακή
7.30 μ.μ. Πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων
9μ.μ. Δημοτικοί Χοροί από τον Μορφωτικό Σύλλογο Συκέας, Ποντιακοί Χοροί
από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αραδοσιβίων και ποντιακό πρόγραμμα από τους Μίλτο Κυριλλίδη (λύρα- τραγούδι), Νίκος Δημητριάδης (λύρα), Θοδωρή Κυριλλίδη (λύρα), Νίκο Χατζηδαυιτίδη (νταούλι) και τραγούδι Βασίλη Μιχαηλίδη.
Δημοτικό Πρόγραμμα από τους Βαγγέλη Πέγιο (κλαρίνο) και Λευτέρη Μαρογιάννη (τραγούδι)
* Δευτέρα 1 Ιουλίου
9μ.μ.Δημοτικοί Χοροί από τον Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης, Ποντιακοί Χοροί από την Ένωση Ποντίων Ελασσόνας, Ποντιακό Πρόγραμμα Τραγούδι: Δημήτρης Καρασσαβίδης, Λύρα: Δημήτρης Ξενιτόπουλος, Νταούλι: Νίκος Χατζηδαυιτίδης. Δημοτικό Πρόγραμμα από την Ορχήστρα Θανάση Σαμόλαδου.
Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του συλλόγου αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και η νεολαία του χωριού ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Ελασσόνας καθώς και τους χορηγούς για την υποστήριξή τους και καλούν όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν στις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοράχης συνεχίζει να δίνει το μήνυμα της αναγκαιότητας του πολιτισμού, του εθελοντισμού, της διατήρησης και της διάδοσης της πολιτισμικής μας παράδοσης. Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass