ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Θ. ΛΑΠΠΑΣ

Εγκατάλειψη στον Αμπελώνα…

* Παρέμβαση για το «Καρκατζί» και τα «Σαμαράκια»

Δημοσίευση: 16 Απρ 2015 10:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:06

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες του δημοτικού συμβούλου από τον Αμπελώνα κ. Θεοδώρου Λάππα του δημοτικού συνδυασμού «Δράση Πολιτών» του κ. Στέλιου Ροντούλη για ζητήματα που αφορούν στην πόλη. Ο κ. Λάππας επισκέφθηκε τη συνοικία Καρκατζί στη νοτιοδυτική πλευρά, μετά από διαμαρτυρίες συμπολιτών του και μιλώντας στη συνέχεια στην «Ε» κατήγγειλε τη σημερινή δημοτική αρχή του κ. Παναγιώτη Σαρχώση, για «αδιαφορία και εγκατάλειψη του Αμπελώνα». Ειδικά για τη συγκεκριμένη συνοικία ο κ. Λάππας σημειώνει ότι διαπίστωσε πλήρη εγκατάλειψη με τα αγριόχορτα να έχουν ξεπεράσει το μισό μέτρο ύψος και με την άνοδο της θερμοκρασίας τα φίδια να είναι επικίνδυνα για μικρούς και μεγάλους.

Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος της «Δράσης Πολιτών» καταγγέλλει επίσης τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής Τυρνάβου που κατάγονται από τον Αμπελώνα ότι «είναι ανεπαρκείς και αφήνουν τον Αμπελώνα σε πλήρη εγκατάλειψη. Σε ό,τι αφορά στο Καρκατζί η παιδική χαρά (φωτ.) θυμίζει περισσότερο λιβάδι για να βοσκήσουν πρόβατα, παρά χώρο για να παίζουν τα μικρά παιδιά». Ο κ. Λάππας μάλιστα προτείνει στη δημοτική αρχή Τυρνάβου να κάνει πράξη τη φράση «λεφτά υπάρχουν» αναφερόμενος στα 520.000 ευρώ που ισχυρίζεται ότι άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Μαλάκου στη σημερινή του κ. Σαρχώση και να τα αξιοποιήσει για το συμφέρον των Αμπελωνιτών και να δώσει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα.

«ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ» ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ

Στην παρέμβασή του ο κ. Θεόδωρος Λάππας σημειώνει ότι η «Δράση Πολιτών» παρακολουθεί, ακούει, βλέπει και επεμβαίνει. Ο κεντρικός δρόμος, η οδός Θερμοπυλών και Αγίου Κωνσταντίνου, στην πλατεία του Αμπελώνα είναι γεμάτος με «σαμαράκια», «κακή κατασκευή που άφησε ο εργολάβος της αποχέτευσης», τα οποία είναι επικίνδυνα για τους νέους που οδηγούν τα δίκυκλά τους, ενώ προκαλούν και ζημιές στα αυτοκίνητα. Οι υπεύθυνοι ας επιληφθούν του θέματος και οι αρμόδιοι ας φροντίζουν να διορθώσουν τις κακοτεχνίες πριν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass