ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Lets do it στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 23 Απρ 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:20

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η χώρα μας φιλοξενεί τη μεγαλύτερη διεθνή εθελοντική καμπάνια καθαρισμού "Let's do it world", στην οποία συμμετέχουν 96 χώρες και 7 περίπου εκατομμύρια εθελοντών.

Από την πρώτη χρονιά ο Δήμος Φαρσάλων έλαβε μέρος και στήριξε την προσπάθεια αυτή, με μεγάλη μάλιστα ανταπόκριση από τους κατοίκους.

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 ο Δήμος Φαρσάλων συμμετέχει εκ νέου στην εθελοντική αυτή προσπάθεια για τον καθαρισμό του Δήμου. Το ραντεβού εκκίνησης των εθελοντών δίνεται στην πλατεία Δημαρχείου στις 10.30 π.μ. Υπεύθυνες δράσης είναι η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Δέσποινα Συροπούλου, τηλ. επικοινωνίας 6978-890.645 και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου, τηλ. επικοινωνίας 6973-826.258.

Την Τρίτη 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΗΚΕΦΑ σύσκεψη των φορέων και συλλόγων που θα συμμετάσχουν στο "Let's do it" και είχαν συζήτηση με τις υπεύθυνες της δράσης για καλύτερη συνεργασία και συντονισμό ώστε η προσπάθεια να έχει επιτυχία.

Η δράση θα επεκταθεί και εκτός ορίων της πόλης σε άλλη ημερομηνία που θα αποφασιστεί σε σύσκεψη των υπευθύνων με τοπικούς προέδρους, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων.

Όσον αφορά στην πόλη των Φαρσάλων θα συμμετάσχουν οι παρακάτω φορείς και σύλλογοι: Χορευτικά Δήμου Φαρσάλων, Δημοτική Χορωδία, Φιλαρμονική, Φιλοζωικό Σωματείο, Ενεργοί Πολίτες, Γ.Σ. Φαρσάλων, Αχιλλέας Φ., Αναγέννηση Φ., ΑΕΦ, Τρίτεκνοι, Εμπορικός Σύλλογος, Αιμοδοτικός Σύλλογος, Πρόσκοποι, Οδηγοί, Σύλλογος Ντόπιων, Μικρασιατών, Ηπειρωτών, Σαρακατσάνων, Χαλικίου, Αργιθεατών, Πολύτεκνοι, Ακαδημία Πολιτών, Ιεραποστολή, Φροντιστήρια Αγγλικών, Νίκη Τσιώρα, Σύνδεσμος Φιλάθλων Ο.Σ.Φ.Π.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ και υπεύθυνη της δράσης κ. Δέσποινα Συροπούλου δήλωσε στην "Ε" τα εξής: "Στόχος μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η ανάδειξη του εθελοντισμού, ενώ εξέχουσα θέση έχουν οι νέοι που τροφοδοτούν την καμπάνια με τη θετική τους ενέργεια, τα όνειρα, το όραμά τους, τις ελπίδες και την επιθυμία τους για συνεργασία με τον διπλανό, τον συμμαθητή, τον γείτονα, ώστε να φωνάζουν όλοι μαζί "Let's do it". Βασικός παράγοντας και μήνυμα είναι η αγάπη και ο σεβασμός για το περιβάλλον".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass