Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγιάς

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2015 19:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:56

 

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 11 Μαϊου, στις 9πμ, στο δημαρχείο Αγιάς, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγιάς, για συζήτηση και λήψη απο­φάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση 9ης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015. Κατάρτιση σχεδίου 4ης τροποποίησης προϋπολογισμού οι­κονομικού έτους 2015. (Εισήγηση: Ιωάννης Σπανός, προϊστάμενος Τμή­ματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής, πλειοδοτικής και προφο­ρικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού αναψυκτηρίου στη θέση «Πάρκο Καβάκια» της Τοπικής Κοινότητας Μαρμαρίνης και δημο­τικού ακινήτου στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοπύργου. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση των χώρων μεταβίβασης του δι­καιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, σε τρίτους με σύναψη μι­σθωτικής σχέσης για την εγκατάσταση τροχήλατων αυτοκινούμενων ή μη καντινών. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης για ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων σε μη δικαιούχους απ’ ευθείας παραχώρησης. (Εισήγηση: Αγλαΐα Σοφλιού, προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής).

Αποδοχή της με αριθμ. πρωτ. 3692/29-4-2015 γνωμοδότησης του δικηγόρου Μαντζάνα Χρήστου για την άσκηση ή όχι ενδίκου μέσου κατά της υπ’ αριθμ. 72/2015 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρι­σας. Αποδοχή της με αριθμ. πρωτ. 4331/7-5-2015 γνωμοδότησης του δι­κηγόρου Μαντζάνα Χρήστου στην αίτηση της εταιρίας με την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» περί συμβιβα­σμού για απαίτησή της σύμφωνα με την από 14-12-2013 αγωγή της. Αποδοχή της με αριθμ.πρωτ. 4332/7-5-2015 γνωμοδότησης του δικηγό­ρου Μαντζάνα Χρήστου σχετικά με την αναγκαστική είσπραξη των οφειλών του Δασικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκλήθρου. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου: Υπόθεση αγωγής των Νικολάου και Μαρίας συζ. Νικ. Λαμπρίδη κατά Δήμου Αγιάς. (Εισήγηση: Θεόδωρος Γκασδρά­νης, προϊστάμενος Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πο­λιτισμού).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass