Διάθεση καυσόξυλων από το δήμο Αγιάς

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2015 19:32

 

 

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Από τον Δήμο Αγιάς ανακοινώθηκε η έναρξη υποβολής των αιτήσεων για διάθεση καυσόξυλων προς κάλυψη ατομικών αναγκών στην Τοπική Κοινότητα Σκλήθρου του Δήμου Αγιάς.

Η συνολική διαθέσιμη ποσότητα ξυλείας είναι ως 1300 χ.κ.μ. Η αναλογία ανά δικαιούχο είναι 5 τόνοι, δηλαδή 8 χωρικά (χ.κ.μ.). Δικαίωμα παραλαβής καυσόξυλων έχουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας, όπως επίσης και οι δημόσιες υπηρεσίες που βρίσκονται εντός του οικισμού της. Σε κάθε οικογένεια θα αναλογούν 8 χ.κ.μ.

Στην περίπτωση που η ποσότητα ξυλείας είναι μεγαλύτερη, θα χορηγηθεί (η επιπλέον ποσότητα) σε μόνιμους κατοίκους όμορων Τοπικών Κοινοτήτων. Η ποσότητα, αν δεν επαρκεί για την κάλυψη των ατομικών αναγκών, θα προσαρμόζεται ανάλογα. Οι κάτοικοι που επιθυμούν να τους χορηγηθούν καυσόξυλα από το δημοτικό δάσος της Τοπικής Κοινότητάς τους οφείλουν να το δηλώσουν στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας. Η είσπραξη του τιμήματος για λογαριασμό του συνεταιρισμού από τους παραλήπτες δικαιούχους καυσόξυλων θα γίνεται από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Σκλήθρου.

Διευκρινίζεται ότι:

α) Η παραλαβή της ξυλείας θα γίνεται από τους ίδιους τους δημότες με δικό τους μεταφορικό μέσο από το σημείο συγκέντρωσης της υλοτομίας στο βουνό, στιβαγμένα άκοπα (μήκος 1,20μ.).

γ) Η τιμή ανέρχεται στα 160€ και οι πέντε τόνοι, και θα καλύπτει μόνο τα έξοδα υλοτόμησης η μεταφορά και στίβαξη της ξυλείας σε κατάλληλο μέρος, χωρίς κανένα κέρδος για τον Δήμο.

δ) Η διάθεση των καυσόξυλων θα γίνει κατά προτεραιότητα (ξεκινώντας απ’ τα χαμηλότερα εισοδήματα) και μέχρι να εξαντληθεί η καθορισμένη ποσότητα ξυλείας.

ε) Τα καυσόξυλα αυτά προορίζονται αποκλειστικά για την κάλυψη ατομικών αναγκών, απαγορεύεται η διάθεσή τους σε τρίτους ή στο εμπόριο. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977883511, 2494024513.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass