ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Στον Μύλο του Παππά ζυμώνουν ψωμί

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2015 1:30

Η 16η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών ως «Παγκόσμια Ημέρα Άρτου».

Φέτος, στο πλαίσιο του εορτασμού, η Συντεχνία Αρτοποιών νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει εκδηλώσεις σήμερα και αύριο Παρασκευή, με κεντρικό σύνθημα «Φρεσκοζυμωμένο- φρεσκοψημένο ψωμί, μόνο από τον φούρνο της γειτονιάς σας». Οι εκδηλώσεις απευθύνονται κυρίως σε παιδιά ηλικίας έως 9 ετών, τα οποία σήμερα αλλά και αύριο από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, στον αύλειο χώρο του Μύλου του Παππά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μόνα τους ψωμί με την καθοδήγηση ειδικών και να ενημερωθούν για τον «κύκλο του ψωμιού» μέσα από ενημερωτικό υλικό. Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των μαθητών τους στις εκδηλώσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ.: 2410-533.103 και 2411-110.842, ή στο email: pr@agglar.gr κ. Παπαδήμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass