Συνέλευση κατοίκων στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Κωνσταντίνου παρουσία Καλογιάννη

Δημοσίευση: 03 Νοε 2015 13:17

 Γενική συνέλευση κατοίκων της 3ης Δημοτική Κοινότητα Λάρισας, (περιλαμβάνει τις συνοικίες Αγ Κωνσταντίνου, Αγ. Γεωργίου, Λαχανοκήπων, Νέας Σμύρνης, περιοχής ΑΤΑ, Κουλούρι) πραγματοποιείται σήμερα στις 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου (Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου). 

Η συνέλευση πραγματοποιείται στα πλαίσιο της συχνής επικοινωνίας της 3ης Δημοτικής Κοινότητας με τους πολίτες, αλλά και του κύκλου των λαϊκών συνελεύσεων που διοργανώνει αυτή τη περίοδο η δημοτική αρχή. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχες συνελεύσεις στην Τερψιθέα και την Κοιλάδα.  

Στη συνέλευση, στην οποία θα παραστεί ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής. θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της 3ς Δ.Κ. και θα δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις. Η δημοτική αρχή θέλει τους πολίτες ενημερωμένους και συμμέτοχους στην  προσπάθεια της να βελτιώσει την εικόνα της Λάρισας, γι αυτό τους καλεί  να πάρουν μέρος στη συνέλευση. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass