Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λάρισα

Δημοσίευση: 04 Νοε 2015 13:00

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τέσσερις Έλληνες, ένας 19χρονος, δύο 21χρονοι και ένας 35χρονος, καθώς και ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον 35χρονο, τον 21χρονο και τον 25χρονο, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 35χρονου, εντός της οποίας βρίσκονταν οι τέσσερις Έλληνες, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :

•          πέντε νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη

•          μικροποσότητα σπόρων κάνναβης

•          δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές

•          τρίφτης κάνναβης

•          τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (675) ευρώ.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στην προαναφερόμενοι οικία, ο 19χρονος απέρριψε στο πάτωμα μία συσκευασία με κάνναβη, την οποία προμηθεύτηκε από κοινού με τον 21χρονο από τους άλλους Έλληνες.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του 35χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας γεμιστήρας πιστολιού, κενός φυσιγγίων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 25χρονου αλλοδαπού, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass