ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας : Πιο επίκαιρο από ποτέ το μήνυμα του Πολυτεχνείου

Δημοσίευση: 16 Νοε 2015 11:25

Σε μήνυμά του για την φετινή 42η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ότι «το μήνυμα της εξέγερσης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ», επισημαίνει ότι «το εγχώριο διαπλεκόμενο κατεστημένο της μεταπολίτευσης κάνει την ύστατη προσπάθεια για την υλοποίηση του σεναρίου της «αριστερής παρένθεσης» και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στις εκδηλώσεις του δήμου Λάρισας, την Τρίτη, στις 5.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

«42 χρόνια μετά, το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Την ίδια στιγμή που το εγχώριο διαπλεκόμενο κατεστημένο της μεταπολίτευσης κάνει την ύστατη προσπάθεια για την υλοποίηση του σεναρίου της «αριστερής παρένθεσης», το Πολυτεχνείο είναι εδώ.

Απέναντι στην διαφθορά των καναλαρχών και του χθεσινού νοσηρού καθεστώτος, απέναντι σ’ αυτούς που προσπαθούν να σπιλώσουν τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, απέναντι στις προσπάθειες, η λήθη να νικήσει τη μνήμη, απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία, απέναντι σ’ αυτούς που νοσταλγούν την εποχή που τα τανκς κυκλοφορούσαν στους δρόμους, ο λαός μας απαντά με ενότητα, συλλογική δράση και αντίσταση. Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά, στις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο δήμος Λάρισας, αύριο Τρίτη, στις 17:30 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass