Δωρεάν ιατρικοί έλεγχοι για τους πολίτες του Δήμου Κιλελέρ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2015 15:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:15

 

Δωρεάν ιατρικούς ελέγχους, για τους πολίτες του Δήμου Κιλελέρ, οργανώνουν ο Δήμος Κιλελέρ, σε συνεργασία με τον Μικρασιατικό Σύλλογο Βουναίνων “Η καθ ημάς Ανατολή”  και την Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων αύριο Σάββατο και την Κυριακή 17 Μαίου, στη Νίκαια και στα Βούναινα, αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα οι εξετάσεις που θα γίνουν περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση από Γενικό Ιατρό (πνεύμονες, καρδιά, μέτρηση αρτηριακής πίεσης), από χειρουργό και αγγειοχειρουργό (εκτίμηση κοιλίας, ψηλάφηση-ακρόαση αρτηριών με χρήση μηχανημάτων doppler αγγείων), εξέταση από ειδικό μαστόλογο, εξέταση από πλαστικό χειρουργό, εξέταση από ωτορινολαρυγγολόγο, εξέταση από οδοντίατρο εξέταση από ορθοπεδικό. Θα γίνεται επίσης μέτρηση χοληστερίνης, προσδιορισμός σακχάρου αίματος, γενική ούρων, καταγραφή φαρμάκων και έλεγχος των χορηγουμένων φαρμάκων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την τρίτη ηλικία και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Στη Νίκαια θα γίνουν αύριο Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο και στο δημοτικό σχολείο, τις ώρες από τις 10 π.μ. ως 5 μ.μ. και στα Βούναινα, στο δημοτικό σχολείο από τις 9:30 π.μ. ΕΩΣ 1.30μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : Νίκαια: 6977440573 κ. Βασιλική Πιλάτου, πρόεδρος Δ.Κ. Νίκαιας και 6974096101 κ. Αντώνης Ρετζιάς, αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νίκαιας.

Βούναινα: 6937266277  κ. Ιωακείμ Μερτζανίδης, πρόεδρος Τ.Κ. Βουναίνων και 6937735308  κ. Σπύρος Καλέτσιος, αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κραννώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass