ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΑΣ

«Έδωσαν χρώμα» στην αυλή του σχολείου τους

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2015 21:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:20

 

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 

Περιβαλλοντικό πρόγραμμα, με τίτλο «Βάζω χρώμα στην αυλή μου  – Γεμίζω με χαρά τη ψυχή μου», υλοποίησε κατά τη φετινή σχολική χρο­νιά το Γυμνάσιο Αγιάς.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, ομάδες μαθητών του σχο­λείου, σε συνεργασία με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς Καντζά Πανα­γιώτα, Καρβουνιάρη Χαρά, Λεμονοπούλου Βασιλική, Τασούλα Βασι­λική και την αμέριστη συμπαράσταση του διευθυντή Θεοφάνη Κουλιό­πουλου, «έδωσαν χρώμα» στη σχολική αυλή.

Οι μαθητές με ιδιαίτερο ζήλο καθάρισαν τα χόρτα, έσκαψαν, φύ­τεψαν καλλωπιστικά φυτά και έβαψαν με φωτεινά χρώματα το ξύλινο στέγαστρο και τους ξύλινους πάγκους της αυλής, δημιουργώντας έτσι μια πολύχρωμη εικόνα για τους συμμαθητές τους.

Παράλληλα, η υλοποίηση αυτού του προγράμματος προσέφερε στους μαθητές ευκαιρίες για μια διαφορετικού τύπου μάθηση, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ενεργή συμμετοχή τους – ως ενήλικες αρ­γότερα – στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Μεγάλη ήταν η συμβολή των χορηγών «Φυτώρια Τσικρίκη» με την ευγενική προσφορά των φυτών, του Συλλόγου Γονέων, ιδιαίτερα του προέδρου, με την υλική συμπαράσταση και των μαθητών της Γ’ ΕΠΑΛ Αγιάς με την προσφορά φυτών που οι ίδιοι παρήγαγαν.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass