Η «Φιλότητα» στην Ειδομένη με προσφορές Λαρισαίων

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2015 11:44

 

Αντιπροσωπεία μελών του Ανθρωπιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Φιλότης» Λάρισας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Στέλιο Καρκαντό, επισκέφθηκε τον προσφυγικό –μεταναστευτικό καταυλισμό της Ειδομένης, μεταφέροντας τρόφιμα και είδη ένδυσης τα οποία και διανεμήθηκαν στους πρόσφυγες του καταυλισμού με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και φάρμακα τα οποία και παραδόθηκαν στο ιατρείο του Ε.Ε.Σ.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου: «Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, δυσχεραίνουν την παραμονή των προσφύγων στον καταυλισμό, οι οποίοι και αριθμούν πάνω από 2.000 άτομα.

Για όλους όσους έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, καλό θα ήταν να το κάνουν έχοντας πρώτα έρθει σε συνεννόηση με κάποιον φορέα- ΜΚΟ που υπάρχει στον καταυλισμό, καθώς η διανομή πραγμάτων είναι ιδιαίτερα δύσκολη σε τόσο μεγάλο όγκο προσφύγων.

Η Φιλότης συνεχίζει τις δράσεις της βοηθώντας με είδη διατροφής 50 περίπου οικογένειες της Λάρισας, κοινωνικούς ξενώνες και ιδρύματα σε όλη την χώρα, καθώς επίσης υποστηρίζει τις ιεραποστολές της Ουγκάντας και Τανζανίας στην Αφρική.

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν κάθε Τρίτη 18-20:00 και είναι στην οδό Απόλλωνος 8, 3ος όροφος. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976704485 και 6937015800».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass