Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ 1974

Καταδίκη γιατρού για τον θάνατο του Τώνη Βαβάτσικου

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2015 0:00
Με το τραγούδι "Ποιος να ξέρει στο βλέμμα του πίσω τι κρύβει ο Θεός για μας", ο Τώνης Βαβάτσικος είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης, το 1974 Με το τραγούδι "Ποιος να ξέρει στο βλέμμα του πίσω τι κρύβει ο Θεός για μας", ο Τώνης Βαβάτσικος είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης, το 1974

 

 

Σε 15 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας ένας γιατρός που κρίθηκε ένοχος για την πράξη της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 7 χρόνια περίπου στο Πήλιο της Μαγνησίας και θύμα ήταν ο τραγουδιστής, Τώνης Βαβάτσικος, η χήρα του οποίου τόνισε στο δικαστήριο πως δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες εγκαίρως έτσι ώστε να σωθεί η ζωή του άνδρα της κατηγορώντας τον γιατρό που ήταν και διευθυντής στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Ο γιατρός, στον οποίο αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως έκανε από την πλευρά του ό,τι έπρεπε. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκιση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο Τώνης Βαβάτσικος που «έφυγε» σε ηλικία 78 ετών, ήταν Βολιώτης τραγουδιστής και έγινε γνωστός με το «Ποιος να ξέρει στο βλέμμα του πίσω τι κρύβει ο Θεός για μας», το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1974.

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass