Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Αδιέξοδο αν δεν λυθεί το θέμα του χρέους

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:20

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Πολιτική εκδήλωση με ομιλήτρια τη βουλευτή του Ν. Λάρισας κ. Άννα Βαγενά διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων στην ταβέρνα "Αρχονταρίκι" στην πλατεία Λαού της πόλης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού αναφέρθηκε στον αείμνηστο δήμαρχο Φαρσάλων Κώστα Μπούτη, ο οποίος - όπως τόνισε - στήριξε την ίδρυση του Θεσσαλικού Θεάτρου, στη συνέχεια μίλησε για την πολιτική κατάσταση της χώρας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: "Με τη μεταπολίτευση έγινε μια αλλαγή στη χώρα μας η οποία προσπαθούσε να βρει το καινούριο της πρόσωπο. Εγώ νομίζω ότι υπάρχει μια αναλογία με τη σημερινή εποχή γιατί και πάλι η χώρα μας βγαίνει τραυματισμένη από τα μνημόνια. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί ο τρόπος ώστε να δοθεί λύση στο θέμα του χρέους, γιατί πιστεύω ότι δεν μπορούμε να πάμε μπροστά αν υπάρχει αυτό το οποίο κληρονομήσαμε από αυτούς που κυβερνούσαν τόσα χρόνια και το φόρτωσαν στις πλάτες του λαού μας.

Θα υπάρξει αδιέξοδο για τη χώρα. Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά αν δεν λυθεί το θέμα του χρέους, αυτό θα διαιωνίζεται και κάθε κυβέρνηση που θα έρχεται θα προσπαθεί να "μπαλώσει" τα πράγματα και αυτό δεν θα οδηγεί πουθενά. Είμαι υπερήφανη που είμαι σ' αυτή τη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχω κι εγώ στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνει αυτή τη στιγμή η χώρα μας. Έχουμε μέχρι τώρα κάνει λίγα σε σχέση με αυτά που θα θέλαμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα γιατί οι εταίροι μας καθημερινά μας βγάζουν εμπόδια ζητώντας να εφαρμοστεί το μνημόνιο που υπέγραψαν οι προηγούμενοι. Από πλευράς μου προσπαθώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις σε θέματα κοινωνικά και πολιτισμού που τα κατέχω καλύτερα, καθώς και στην προβολή του νομού μας σ' όλα τα θέματα. Ο δρόμος της ανάπτυξης θα μας βγάλει από την κρίση. Παρά τις επιθέσεις που δεχόμαστε από παντού, προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις.

Οφείλω ευγνωμοσύνη στην πόλη των Φαρσάλων από το παρελθόν και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ θα δώσω το καλοκαίρι μια παράσταση δωρεάν στην πόλη".

Ακολούθησε διάλογος και υποβλήθηκαν ερωτήσεις από τους παρευρεθέντες στην εκδήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass