ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Επιστημονική εκδήλωση στη Λάρισα

*Συγκέντρωσαν μισό τόνο ρούχα για τους πολύτεκνους

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2015 8:34

Ο Όμιλος Unesco N. Λάρισας σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν την Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου, ώρα 5 μ.μ., στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, επιστημονική εκδήλωση με θέμα ομιλίας: «Η παθολογία του μαστού από τον κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο». Το θέμα ανέπτυξε πρώτος ο κ. Κωνσταντίνος Μπουλούκος, μαιευτήρας – γυναικολόγος, ειδικός σε θέματα μαστού, επιστημονικός συνεργάτης ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ο οποίος, ανέφερε ότι ο καρκίνος του μαστού, μπορεί να αντιμετωπιστεί, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα και επεσήμανε ότι η κλινική εξέταση θα πρέπει να αποτελεί τμήμα του ετήσιου τακτικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες.

Δεύτερος ομιλητής ήταν ο κ. Γεώργιος Μπάτσικας, ειδικός ακτινοδιαγνώστης, επιστημονικά υπεύθυνος Τμήματος Ιατρικών Απεικονίσεων ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ο οποίος, τόνισε ότι οι απεικονιστικές μέθοδοι που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας, όπως π.χ. η Ψηφιακή Μαστογραφία και οι Υπέρηχοι, προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στην έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του μαστού.

*Εξάλλου ο Όμιλος για την Unesco Ν. Λάρισας σε συνεργασία με τους εθελοντικούς συλλόγους Προσφέρω και Arivistas καθώς και με το Προεδρείο και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μελισσοχωρίου Δήμου Κιλελέρ συγκέντρωσαν μισό τόνο ρούχα για τις πολύτεκνες οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης. Τα ρούχα δόθηκαν στην ενορία των Αγίων Αποστόλων Γιάννουλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass