Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγιάς

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2015 7:48

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου ΓουργιώτηΣυνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρυσαλλίδα», η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγιάς, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση 9ης ανατροπής αναληφθεισών υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2015. Κατάρτιση σχεδίου 10ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015. Έγκριση 21ης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015. Σύνταξη έκθεσης και κατάρτιση απολογισμού, ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης 2014 Δήμου Αγιάς. (Εισήγηση: Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών).
Απευθείας ανάθεση για την εκπόνηση της μελέτης «Μ.Π.Ε. αδειών χρήσης νερού και εκτέλεσης έργου Τ.Κ. Σκλήθρου». Απευθείας ανάθεση για την εκπόνηση της μελέτης «H/M Μελέτη αντλιοστασίων άρδευσης». (Εισήγηση: Δημήτριος Παπακώστας, προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας).
Έγκριση αποτελέσματος φανερής πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων στις Τοπικές Κοινότητες Αμυγδαλής, Δήμητρας, Καστρίου, Μαρμαρίνης και Σωτηρίτσας. (Εισήγηση: Αγλαΐα Σοφλιού, προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής).
Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 175/2015 (ΑΔΑ: ΒΜΩ4Ω6Ι-36Π) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την αποδοχή της με αριθμ. πρωτ. 12319/27-11-2015 γνωμοδότησης του δικηγόρου Μαουσίδη Παύλου στην αίτηση του Κων/νου Χαλούλη περί συμβιβασμού αναφορικά με την υπ’ αριθμ. κατάθεσης 49/2012 αγωγής του κατά του Δήμου Αγιάς. Ανάθεση σε δικηγόρο παροχής γνωμοδότησης για την άσκηση ενδίκου μέσου κατά της υπ’ αριθμ. 250/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Λάρι-σας, μετά από αγωγή της εταιρίας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ». Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου στην υπόθεση έφεσης της Δήμητρας Αλεξανδρή κατά του Δήμου Αγιάς και κατά της υπ’ α-ριθμ.800/2014 απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Λάρισας. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής του Βασιλείου Ευθυμίου κατά του Δήμου Αγιάς. (Εισήγηση: Θεόδωρος Γκασδράνης, προϊστάμενος Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass