ΜΕ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Γιορτινή ατμόσφαιρα και στον Δήμο Τεμπών

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2015 0:53

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν το Μακρυχώρι και το Συκούριο όπου πραγματοποιήθηκε το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος ο οποίος πραγματοποίησε και το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Από νωρίς το απόγευμα οι μελωδίες των παιδιών της μουσικής σχολής αλλά και της φιλαρμονικής του Δήμου γέμισαν τις πλατείες του Μακρυχωρίου και Συκουρίου.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους τους δημότες να έχουνε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με υγεία και προσωπική ευτυχία στον καθένα προσωπικά.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, οι αντιδήμαρχοι κ. Στέλιος Σαΐτης, Κων/νος Νταφούλης, Χρήστος Τσάτσαρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης, Ιωάννης Βλάγκας, Γεώργιος Κυρίτσης, Παναγιώτης Γκατζόγιας, κ. Ξανθή Ζησάκη, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας, τα μέλη Τοπικών Συμβουλίων κ. Αποστολίνα Σαΐτη, Μίνα Ζαμπέτα, Στέλλα Κωσταρέλου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή στον Πυργετό στις 7 το απόγευμα και την Κυριακή 20 του μήνα στους Γόννους επίσης στις 7 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass