ΕΩΣ ΤΙΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

30 προσλήψεις στους Παιδικούς Σταθμούς

* Αναλυτικά η προκήρυξη σήμερα στην «Ε»

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2015 2:24

Στην κάλυψη 30 θέσεων προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στους Παιδικούς Σταθμούς προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων. Οι θέσεις (σ.σ. αναλυτικά η προκήρυξη δημοσιεύεται σήμερα στην «Ε») αφορούν σε βρεφονηπιοκόμους των κατηγοριών Τεχνολογικής αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως και σε βοηθητικό προσωπικό βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών.

Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Δήμου Λαρισαίων και οι προσληφθέντες, θα εργασθούν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016, «με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος» όπως σημειώνεται στην προκήρυξη.

ΘΕΣΕΙΣ

Αναλυτικότερα η προκήρυξη αφορά στις εξής θέσεις:

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων: Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-8-2016, με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος (9 θέσεις).

ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων: Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-8-2016, με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος (6 θέσεις).

ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών:Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-8-2016, με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος (15 θέσεις).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών ενώ απαιτούμενα δικαιολογητικά και προσόντα περιγράφονται αναλυτικά στην προκήρυξη.

Στην οποία διευκρινίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι, αφού συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούνε είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, να την καταθέσουν ή να την αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στον Δήμο Λαρισαίων στη διεύθυνση:

Δήμος Λαρισαίων, Ίωνος Δραγούμη αριθμός 1, Τ.Κ. 41222 Λάρισα απευθύνοντάς το στη Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Βαρβαρέσου Ζαχαρία και κας Αναστασίου Νεκταρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2413-500318, 2413-500244) σε διάστημα 10 ημερών, από αύριο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου έως τις 28 Δεκεμβρίου.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass