ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»

Απ. Τζιτζικώστας: «Ώρα να γυρίσει σελίδα η Ν.Δ.»

*Θα δημιουργήσω τις προϋποθέσεις να πείσουμε την κοινωνία *Βλέπει εκλογές μέσα στο 2016 * Συνάντηση με φίλους και στελέχη του κόμματος

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2015 0:19

Της Μαρίνας Αποστολοπούλου

«Μπορώ να εγγυηθώ εκτός από την ενότητα και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για να πείσουμε και πάλι την κοινωνία με ένα αξιόπιστο εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης. Ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση». Τα παραπάνω επισήμανε σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην «Ε» ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος, χθες το μεσημέρι βρέθηκε στη Λάρισα και είχε συνάντηση με στελέχη και φίλους του κόμματος. Ενώ όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία παρατήρησε ότι υπάρχει κλίμα ριζικής αλλαγής στην παράταξη, το οποίο θα εκφραστεί αύριο στις κάλπες.

Ο κ. Τζιτζικώστας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τον χρόνο των επόμενων εθνικών εκλογών εκτίμησε ότι εντός του 2016 θα υπάρξουν εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση και γι΄ αυτό η ΝΔ θα πρέπει να είναι έτοιμη και ο νέος αρχηγός να έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει και πάλι να την εμπιστευθεί.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συγκεκριμένα ο κ. Τζιτζικώστας σε δηλώσεις του στην «Ε» ένα 24ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ επισημαίνει:

«Το κλίμα παντού σε όλη την Ελλάδα είναι ένα κλίμα που φουντώνει καθημερινά και θα εκφραστεί αύριο Κυριακή. Είναι το κλίμα της ριζικής αλλαγής της παράταξης. Ο κόσμος, οι φίλοι, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας είναι αποφασισμένοι μετά από 80 μέρες προεκλογικής περιόδου, αφού μας άκουσαν όλους, μας σύγκριναν και κρίνουν και αποφασίζουν την Κυριακή να αλλάξουμε σελίδα. Να αφήσουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν, να κρατήσουμε τα καλά από την ιστορία μας αλλά να κάνουμε ριζικές αλλαγές εκεί που χρειάζεται προκειμένου να κάνουμε την παράταξή μας και πάλι μία ελκυστική παράταξη που θα μιλάει στην κοινωνία».

*Απατώντας σε ερώτημα σχετικό με τη νέα προοπτική που θα δώσει η αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ σε σχέση και με την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και «πότε» την τοποθετεί αυτή ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε:

«Οι εξελίξεις θα ‘ρθουν γρήγορα είναι προφανές ότι αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα και την κοινωνία στην καταστροφή καθημερινά με τις λάθος πολιτικές και στην οικονομία, και στα εθνικά θέματα και στην παιδεία και στην υγεία δεν θα μπορέσει να αντέξει. Εντός του 2016 εγώ βλέπω εξελίξεις. Θα πρέπει η ΝΔ να είναι έτοιμη εκείνη τη στιγμή, να έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ο νέος αρχηγός έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει και πάλι να εμπιστευθεί τη ΝΔ. Γιατί η σημερινή ΝΔ δεν πείθει πλέον την κοινωνία, δεν πείθει τους πολίτες. Και μπορώ να εγγυηθώ εκτός από την ενότητα και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για να πείσουμε και πάλι την κοινωνία με ένα αξιόπιστο εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης. Ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση».

Στο «Διβάνη Παλλάς» τον κ. Τζιτζικώστα περίμενε ένα πλήθος στελεχών και φίλων της ΝΔ οι οποίοι αφού παρακολούθησαν σύντομη τοποθέτησή του τόσο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις όσο και για την αυριανή εσωκομματική αναμέτρηση της ΝΔ αντάλλαξαν εν συνεχεία απόψεις μαζί του, καθώς φρόντισε να μιλήσει με όλους έστω και για λίγο.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να δώσουν το παρών ήταν τα μέλη του ψηφοδελτίου της ΝΔ στον νομό, Στέλλα Μπίζιου, Μαριάνθη Παπαδοπούλου, Ελένη Πολύζου, Θεωδ. Κάλλα, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Δεσπόπουλος,ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Θ. Μαμάκος, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης της ΝΔ στη Θεσσαλία Γιώργος Ζιαράγκας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας και Γ. Βούλγαρης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγιάς Γιώργος Πλατσάς, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κιλελέρ Δημ. Νταφούλης, ο πολιτευτής Τρικάλων Θαν. Λιούτας, ο δημοτικός σύμβουλος Φαρσάλων και πρώην υπ. δήμαρχος Χρ. Καπετάνος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Νίκος Μουζακιάρης, ο πρώην βουλευτής Τρικάλων Μιχ. Ταμίλος, ο πρώην βουλευτής Καρδίτσας Παύλος Σιούφας, ο πρώην δήμαρχος Οιχαλίας Αθ. Ζιώγκος, ο πρώην συνδικαλιστής Κώστας Νινίκας, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Αντίγονος Βατζιάς, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου αποστράτων και του κόμματος αποστράτων Χρ. Χρηστίδης, ο Β. Νασιόπουλος από το γραφείο του βουλευτού Χρ. Κέλλα, τα μέλη της ΝΟΔΕ Λάρισας Φώτης Τζατζάκης, Βαγγέλης Λάιος, Σάκης Γκουντέλας και Νίκος Πολύζος και πολλοί ακόμη Λαρισαίοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass