ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ "ΒΑΣ. ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ"ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Συναυλία Στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2015 0:43

Του Αχ. Μπακαλέξη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία "Στήριξης και Αλληλεγγύης" του Κοινωνικού Παντοπωλείου Φαρσάλων με την ορχήστρα του Βασίλη Τσιτσάνη, που διοργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό και αντί εισιτηρίου γίνονταν δεκτά τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Δέσποινα Συροπούλου μιλώντας στην εκδήλωση ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: "Αγαπητοί προσκεκλημένοι για 4η συνεχή χρονιά, είμαστε όλοι εδώ, πιστοί στο ραντεβού μας, διευρύνοντας έτσι την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε και τηρώντας την υπόσχεση που δώσαμε, όταν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψουμε να πεινάσει κανείς στον δήμο μας.
Εχοντας αντιληφθεί και κατανοήσει πλήρως όχι μόνο την κατάσταση της κοινωνίας, αλλά και τη θέση μας σε αυτή και τις ευθύνες μας απέναντι στις ευπαθείας και ευάλωτες ομάδες των συνδημοτών μας, θεωρούμε την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό, θεμέλιο για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Μια αλληλεγγύη που δεν έχει σκοπιμότητες, που δεν έχει δεύτερες σκέψεις, που μας χρειάζεται όλους.
Οργανώσαμε αυτή τη βραδιά και φέτος στην παρέα μας είναι η ορχήστρα που φέρει το όνομα του μεγάλου Βασίλη Τσιτσάνη, (φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του) και που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να μας χαρίσει μια μοναδική μουσική διαδρομή και να μας ψυχαγωγήσει στέλνοντας το δικό της μήνυμα προσφοράς και αγάπης.
Ευχαριστώ όλους όσοι δώσατε το παρών στη συγκέντρωση αυτή, καθώς και τους χορηγούς, τους υπαλλήλους του δήμου και τις εθελόντριες του Κοινωνικού Παντοπωλείου".
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο υπεύθυνος της ορχήστρας "Βασίλης Τσιτσάνης" κ. Στέλιος Καραγιώργος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κων/νος Τύμπας, ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δ. Βουρλίτσης και ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος, ενώ χαιρετιστήρια επιστολή έστειλε και ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημ. Παπαστεργίου.
Ακολούθησε η συναυλία της ορχήστρας του "Βασίλη Τσιτσάνη" που "μάγεψε" το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων και καταχειροκροτήθηκε.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσημοι και πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass