Άναψαν το δένδρο στους Γόννους

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2015 18:42

 

Την περασμένη Κυριακή φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία των Γόννων. Οι εκδηλώσεις άρχισαν νωρίς το απόγευμα , από την αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος. Έγινε προβολή για τα παιδιά του παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά « Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα » και ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τη χορωδία του Λυκείου Γόννων. Τη σκυτάλη πήραν τα ίδια τα παιδιά, τα οποία έγραψαν σε πολύχρωμες μπαλίτσες τις ευχές τους για να κρεμαστούν στο Ευχόδεντρο του δημοτικού καταστήματος. Ένα κορίτσι που έγραψε την καλύτερη ευχή επιλέχθηκε για το άναμμα του δέντρου. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές προσφορά των επαγγελματιών του χωριού . Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στην πλατεία όπου ο ερχομός των καλικάντζαρων (εθελοντική συμμετοχή μαθητών του δημοτικού σχολείου ) που αλεύρωναν το κοινό προκάλεσε μια μικρή , ευχάριστη αναστάτωση . Όμως τα ξωτικά του Αη-Βασίλη τους έδιωξαν και φτάνοντας ο ίδιος πάνω σε έλκηθρο που το έσερναν ελαφάκια , έκανε στάση στην πλατεία σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους μικρούς φίλους του , που γεύτηκαν λιχουδιές από τις προσφορές του . Τέλος το δέντρο φωταγωγήθηκε μετά από αντίστροφη μέτρηση και η εκδήλωση έκλεισε με τη φιλαρμονική του δήμου που έπαιξε χριστουγεννιάτικες μελωδίες .

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος με τους διοργανωτές της εκδήλωσης Γεωργία Τσόπα, Γεώργιο Αλεξανδρή και Βασίλη Καραβιδέ. Ακόμη παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τσέτσιλας, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσούγιας, Αστέριος Σαίτης, Κωνσταντίνος Νταφούλης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Μανώλης, Α. Καραναστάσης, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ. Γ. Μπανιώρας και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass