ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ

Τα προβλήματα της Αλεξανδρινής στον Δήμαρχο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2015 18:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:22

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Τα σοβαρά ζητήματα  που απασχολούν τον παραλιακό οικισμό της Αλεξανδρινής (Στρίντζος) έθεσαν σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν στον δήμαρχο Τυρνάβου  ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Αλεξανδρινής κ. Ηλίας Κίτσιος συνοδευμένος από τον Τυρναβίτη και έναν από τα ιστορικά και ιδρυτικά στελέχη του συλλόγου και του οικισμού  με μεγάλη προσφορά και πολύχρονη δράση κ. Τίτο Χαλούλη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.  Ηλίας Κίτσιος και ο κ. Χαλούλης εξέθεσαν τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Σαρχώση τα  χρόνια προβλήματα της Αλεξανδρινής. Στη συζήτηση που διεξήχθη διαπιστώθηκε  ταύτιση απόψεων σε μια παραγωγική και σε βάθος συζήτηση και στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλία Κίτσιο ο δήμαρχος Τυρνάβου εξέφρασε την ανάγκη να  υπάρξει δραστηριοποίηση για την επίλυση των προβλημάτων και να αναληφθούν πρωτοβουλίες  με σκοπό να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα του οικισμού. Παράλληλα Δήμος Τυρνάβου και σύλλογος Αλεξανδρινής θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αλεξανδρινή η μεγάλη πλειοψηφία ιδιοκτητών  είναι  Τυρναβίτες και της ευρύτερης περιοχής

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου εκφράζοντας και το σύνολο της διοίκησης προσκάλεσε τον δήμαρχο Τυρνάβου ο οποίος και ανταποκρίθηκε,  να συμμετάσχει στην ημερίδα για την Αλεξανδρινή στις 21 Ιουνίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Χατζηγιάννειο  Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. Τέλος ο κ. Σαρχώσης αποδέχτηκε την πρόσκληση του συλλόγου να παραβρεθεί στην ετήσια  γιορτινή συνάντηση στην Αλεξανδρινή στην πλατεία του οικισμού στις 25 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass