ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελάτεια

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2015 8:02

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Μια από τις πιο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις στον Δήμο Τεμπών διοργάνωσε για τα φετινά Χριστούγεννα ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας. Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Αντώνη Γκανάτσιο και τον πρόεδρο του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας και αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρο Ζάρρα.

Τα βεγγαλικά, η προσφορά λουκουμάδων και άλλων εδεσμάτων, αλλά και η μουσική παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Τεμπών εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους, από την έναρξη των εκδηλώσεων από νωρίς το απόγευμα με το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, μέχρι αργά το βράδυ.

Στην έναρξη ο πρόεδρος του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας κ. Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και τον κόσμο που είναι δίπλα στον σύλλογο έτσι ώστε να πραγματοποιούνται τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος που ευχήθηκε χρόνια πολλά στους δημότες και να έχουν μια νέα χρονιά ελπιδοφόρα με υγεία. Ακόμη ευχαρίστησε τον Μ.Ε.Σ. Ελάτειας για την πρόσκληση αλλά και για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο αρχιμανδρίτης π. Πορφύριος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Δημήτρη Τσέτσιλα, πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συμβουλίων κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass