×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/99155

Γεμάτες συναίσθημα οι κοινές εκδηλώσεις ΚΑΠΗ και Παιδικών Σταθμών

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2016 13:35

Συγκίνηση και χαρά ήταν τα βασικά συναισθήματα της δράσης του Δήμου Λαρισαίων για κοινές εορταστικές εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ σε κάθε γειτονιά, στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου με τίτλο «Μαζί με Ανθρωπιά και αλληλεγγύη ξαναχτίζουμε την πόλη μας και τις ζωές μας.

Παπούδες γιαγιάδες και εγγόνια, έσμιξαν στις δομές του Δήμου Λαρισαίων και γιόρτασαν μαζί για τα Χριστούγεννα και την έλευση του Νέου Χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτής δράσεις τα ΚΑΠΗ Γιάννουλης και Φαλάνης και οι αντίστοιχοι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησαν κοινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Οι ηλικιωμένοι άκουσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τους μικρούς μαθητές κι αυτοί με τη σειρά τους αφηγήθηκαν ιστορίες για τα έθιμα της εποχής τους και τα παραδοσιακά τους φαγητά. Η εκδήλωση τελείωσε με χορό ,τραγούδια και δώρα για τα μικρά παιδιά.                                                          

Στο Ε’ ΚΑΠΗ

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο Ε’ ΚΑΠΗ στη συνοικί του Αγίου Γεωργίου σε συνεργασία με τον 4ο παιδικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές έψαλαν τα κάλαντα, τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και προσέφεραν αναμνηστικά δωράκια που δημιούργησαν για τους ηλικιωμένους.

Η εκπαιδευτικός κ. Μαρία Τσεκούρα-Μπασλή με απλό κατανοητό τρόπο αναφέρθηκε στις Άγιες Ημέρες των εορτών και στα ήθη και έθιμα της παράδοσης μας.

Η μουσική κομπανία των ΚΑΠΗ τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια δίνοντας μια χαρούμενη εορταστική νότα, αντικατοπτρίζοντας την ατμόσφαιρα των ημερών. Επίσης τα μέλη της ομάδας γυμναστικής έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Ικαρίας. Την παράσταση έκλεψε ο Άγιος Βασίλης ο οποίος προκάλεσε το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των μικρών παιδιών μοιράζοντας τους δώρα, καραμέλες και ζαχαρωτά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δεληγιάννης Δημήτρης, ο υπεύθυνος των ΚΑΠΗ κ. Τσιαούσης Κων/νος και η Διευθύντρια κ. Μπαξεβάνου Σταυρούλα.

Gallery άρθρου

{gallery}99155{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass