ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Αποπληρωμή και οριστική απαλλαγή από κάθε οφειλή

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2016 8:14

 

Πρόσκληση για «ολοσχερή αποπληρωμή και οριστική απαλλαγή από κάθε οφειλή προς τις τράπεζες, το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ – Φόρο εισοδήματος- ΦΠΑ-Τέλη κυκλοφορίας κτλ) καθώς και εισφορές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ - ΤΕΒΕ ΚΤΛ)» απευθύνει με ανακοίνωσή της προς κάθε ενδιαφερόμενο η Ελλήνων Συνέλευσις.

Η Ελλήνων Συνέλευσις καλεί τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τα γραφεία της (Βελή 14 , τηλ. 2411-117760, κιν. 6932-952064, Εmail e.sy.larisas@gmail.com), ούτως ώστε «να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους που προκύπτουν από τις χρηματοοικονομικές προστάσεις που κατατέθηκαν από τον Αρτέμη Σώρρα στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία και να τους βοηθήσει να συμπληρώσουν την εξώδικη δήλωση- εντολή - εξουσιοδότηση με όλα τα συνοδευτικά σχετικά έγγραφα, για να μπορέσουν να καταθέσουν ορθά τον φάκελο προς τις ανάλογες Δημόσιες Υπηρεσίες. Το επισυναπτόμενο έγγραφο - "Εξώδικο" αφορά τις οφειλές προς το δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Θα ακολουθήσει παρόμοιο αλλά πιο εξειδικευμένο έγγραφο για τις οφειλές προς τις τράπεζες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass