ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ»

…Ξανάνιωσαν στο Γηροκομείο

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2016 0:17

 

Οι “Ελεύθεροι Λαρισαίοι Εθελοντές”, πρόσφεραν στους ηλικιωμένους, φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Λάρισας, μια γιορτινή μέρα που περίσσευε η αγάπη και η χαρά.

Ευχές μοιράστηκαν απλόχερα σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, κάτι που φαινόταν ολοκάθαρα στα πρόσωπά τους. Το όμορφο κλίμα, το κρασάκι και η μουσική μαζί με την παρουσία πολλών νέων ανθρώπων έδωσαν πνοή στους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι …ξανάνιωσαν και χόρεψαν στους ήχους της ορχήστρας που συνόδευε την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης.

Οι “Ελεύθεροι Λαρισαίοι Εθελοντές”, των οποίων η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αποτελείται από τους κ.κ. Ζαχναζαριάν Ραφαέλα, Καρανάσιου Ξένια, Κουτσογιάννη Εύη, Μήλιου Τάνια, Παπαφίγκου Γεωργία, Χορμόβα Κάλλη και Βακιρτζηδέλη Φώτη, ανάφεραν: «Ήταν συγκλονιστικό το συναίσθημα που νιώσαμε. Ήταν η πρώτη μας εκδήλωση και ίσως να υπήρχαν κάποιες μικροπαραλείψεις αλλά περίσσευε το συναίσθημα και η αγάπη μας για τους ανθρώπους αυτούς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΛ και τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Βέρτζο και Δημήτρη Καπό που ήρθαν συνοδευόμενοι από τον δ/ντή marketing της ΠΑΕ Αποστόλη Νταϊλιάνη, τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ που με επικεφαλής τη γενική αρχηγό της ομάδας Αθανασία Τσακνάκη έδωσε το «παρών» και την Ομάδα «Μαμάδες από τον Νομό Λάρισας».

Όλοι οι προαναφερόμενοι σε μια συμβολική κίνηση σέρβιραν το φαγητό στους ηλικιωμένους και τους μοίρασαν αναμνηστικά δώρα (παντόφλες και πετσέτες προσώπου) που ήταν προσφορά του Παναγιώτη Τσουμάνη και του Κώστα Τσιρώνη, ενώ ο Δημήτρης Κάγιας πρόσφερε στη διεύθυνση του Γηροκομείου ένα σεβαστό ποσό για τις ανάγκες του ιδρύματος. Τα «Τσουμάνης σούπερ μάρκετ», στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής τους, ανέλαβαν το κόστος της εκδήλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass