ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

Στις κάλπες οι φίλοι του Διαχρονικού

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2015 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:24

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ο απολογισμός των πεπραγμένων της διετίας 2013-2015 της πρώτης θητείας του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου. Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Σωτήριο Φωλίνα εντός του σύντομου αυτού χρονικού διαστήματος τέθηκαν και διασφαλίστηκαν οι δομές της δημιουργίας αλλά και της ισχυροποίησης του συλλόγου, όπως η έδρα του στο ιστορικό κτίριο Γενί Τζαμί (πρώην Αρχαιολογικό Μουσείο) και η έκδοση κάρτας ελευθέρας εισόδου για τα μέλη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους του κράτους. Παράλληλα ο σύλλογος συντόνισε και υλοποίησε πληθώρα δραστηριοτήτων όπως επισκέψεις σε μουσεία, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκδρομές πολιτιστικού ενδιαφέροντος, οργάνωση εκθέσεων, συνδιοργάνωση κινηματογραφικών προβολών, συμπαρουσιάσεις βιβλίων, κινητοποίηση των αρχών με σκοπό την ταχύτερη λειτουργία του Διαχρονικού Μουσείου καθώς και συμπράξεις με άλλους ομοειδείς φορείς τοπικούς και μη. Ταυτόχρονα οι παρόντες ενημερώθηκαν για τα οικονομικά και φορολογικά του συλλόγου, στα οποία κατόπιν ελέγχου της ελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου δε διαπιστώθηκε ουδέν σφάλμα. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος αριθμεί 281 εγγεγραμμένα μέλη, ενώ την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαΐου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Μαΐου στην έδρα του συλλόγου στο ιστορικό κτίριο Γενί Τζαμί (πρώην Αρχαιολογικό Μουσείο) και ώρες 11:00’ – 13:00΄. Δικαίωμα υποψηφιότητας διατηρούν μέλη εγγεγραμμένα τουλάχιστον πριν ένα χρόνο, ενώ τόσο οι εκλογείς όσο και οι υποψήφιοι οφείλουν να ρυθμίσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς το σύλλογο μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Ήδη έχει σχηματιστεί εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από την πρόεδρο κ. Δήμητρα Παιδή, τον αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Νικούδη και τον γραμματέα κ. Στυλιανό Σακκά. Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν στην κ. Παιδή (6936931406) το αργότερο ως την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 και ώρα 12:00’ το μεσημέρι.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass