ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στο στόχαστρο αγρότες και κτηνοτρόφοι

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2016 21:21

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο κέντρο «Αχίλλειον» του Πλατύκαμπου με κεντρικό θέμα τις εξελίξεις στον αγροκτηνοτροφικό τομέα. Ένας τομέας για τον οποίο η Χρυσή Αυγή έχει τονίσει ότι έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση με αλλεπάλληλα αντιλαϊκά και αιματηρά μέτρα και νομοσχέδια.

Οι κεντρικοί ομιλητές, ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος, ο βουλευτής Ευβοίας Ν. Μίχος και ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος, έδωσαν το πολιτικό στίγμα του Κινήματος, αναλύοντας διεξοδικώς τις θέσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής, η οποία αφενός θα αποτρέπει την εισαγωγή μεταλλαγμένων προϊόντων, αφετέρου θα συντελέσει στην ανάκαμψη της Εθνικής Παραγωγής και Οικονομίας.

Από τη μεριά του ο Ν. Μίχος αναφέρθηκε στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων τα οποία διογκώνονται δραματικώς, καθώς «η κυβέρνηση Τσίπρα- ΑΝΕΛ συνεχίζει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, τις οποίες και κατηγορούσε. Τήρησαν το λόγο τους στους τοκογλύφους, οι οποίοι λεηλατούν την πατρίδα μας τόσα έτη. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έσκισε τα μνημόνια, όπως δεσμευόταν, αλλά έφερε το τρίτο και επαχθέστερο, το οποίο υπερψήφισαν όλοι. Μέσω του καταστροφικού αυτού μνημονίου για τους αγρότες, κτηνοτρόφους και ελεύθερους επαγγελματίες, οδηγούμαστε βαθμηδόν στη διάλυση της Εθνικής Παραγωγής. Αν το κράτος στήριζε την πρωτογενή παραγωγή θα είχαμε εξαγωγές, από τις οποίες κερδισμένοι θα ήταν οι αγρότες και συνακολούθως η Εθνική Οικονομία».

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος τοποθετήθηκε για το ασφαλιστικό, ένα φλέγον ζήτημα το οποίο οδηγεί αναμφιβόλως στην καταστροφή των ελεύθερων επαγγελματιών. Όπως τόνισε ο βουλευτής, ουσιαστικά οι νέες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό σύστημα αποτελούν την ταφόπλακα της Εθνικής παραγωγής.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, όπως επισημάνθηκε στο τέλος, στέκεται αρωγός στους τομείς της Πρωτογενούς Παραγωγής, συγκεκριμένα στους αγρότες και κτηνοτρόφους, διότι αυτή είναι το θεμέλιο για μία Ισχυρή και Ανεξάρτητη Εθνική Οικονομία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass