Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΜΠΩΝ:

«Έστειλε λογαριασμούς στους πολίτες αντί για ευχετήριες κάρτες»

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2016 0:29

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

«Αντί για ευχετήριες κάρτες προς τους κατοίκους του δήμου μας, έστειλε τους λογαριασμούς ύδρευσης με τις νέες χρεώσεις, μη σεβόμενος τις αυξημένες υποχρεώσεις των εορταστικών ημερών. Επέλεξε μ΄ αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί στους κατοίκους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά». Με τη φράση αυτή ανταπαντά ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας «Νέα Δύναμη» του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης στον δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑ Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο.

«Ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τεμπών κ. Κολλάτος, μάλλον ονειρεύεται ή ζει «στον κόσμο του», σημειώνει ο κ. Μανώλης και συνεχίζει: «Μας κατηγορεί σαν αντιπολίτευση ότι, αντί να απευθύνουμε χριστουγεννιάτικες ευχές, επιλέξαμε τη διαμαρτυρία.

Αποτέλεσμα να δεχόμαστε από τους κατοίκους όλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων καθημερινά έντονες διαμαρτυρίες. Σαν αντιπολίτευση κάναμε αυτό που έπρεπε, το αυτονόητο, διαμαρτυρηθήκαμε εντόνως στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αποχωρήσαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης προς τους κατοίκους του δήμου μας, οι οποίοι πλήττονται από την επιβαλλόμενη φοροεισπρακτική επιδρομή της δημοτικής Αρχής.

Όσο για την, πολυδιαφημιζόμενη, αναλογιστική μελέτη που εκπονήθηκε από ειδικούς, επιλογής του κ. Κολλάτου, αμφισβητήθηκε η εγκυρότητά της όχι μόνο από την αντιπολίτευση, αλλά και από μέλος της συμπολίτευσης που μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ, το οποίο τόνισε ότι «τα στοιχεία που δόθηκαν στον μελετητή ήταν λάθος, ήταν αυξημένα και έτσι προέκυψε λάθος εκτίμηση και εισήγηση αυξήσεων. Ενώ θα μπορούσαμε να πάμε σε χαμηλότερη χρέωση».

Τέλος σε πρόσφατο δημοσίευμα καλούσαμε τον δήμαρχο κ. Κολλάτο να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα, αντί αυτού ο δήμαρχος επέλεξε να απαντήσει με τη συνήθη πρακτική του «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» χωρίς να αναφερθεί στο δια ταύτα».

Και ο κ. Μανώλης καταλήγει: «Καλώ, τον δήμαρχο κ. Κολάττο, να αναθεωρήσει τις απόψεις του για την άδικη τιμολογιακή πολιτική στην ύδρευση και άρδευση, γιατί αργά ή γρήγορα θα συρθεί να αλλάξει πολιτική αφού στη συνείδηση των κατοίκων η ισχύουσα πολιτική είναι κατακριτέα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass