ΕΝΑΣ 31ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Έκλεβε ηλικιωμένους παριστάνοντας υπάλληλο της ΔΕΗ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2016 0:35

 

Με το πρόσχημα της βλάβης και παριστάνοντας τον υπάλληλο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, ένας 31χρονος που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., κατάφερε να μπει στα σπίτια τουλάχιστον έξι ηλικιωμένων Λαρισαίων και να τους κλέψει, συνολικά περί τις 5.000 ευρώ, κοσμήματα αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που εξιχνίασε τις κλοπές, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 31χρονος προσποιείτο τον υπάλληλο της ΔΕΗ και, είτε με το πρόσχημα βλάβης, είτε με το πρόσχημα της παροχής εργασιών στον μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, έπειθε τους ηλικιωμένους και έμπαινε στα σπίτια τους, αφού ο πραγματικός του σκοπός ήταν να κλέψει τους ηλικιωμένους. Έτσι λοιπόν, τον περασμένο Δεκέμβριο από 90χρονη Λαρισαία έκλεψε 1.200 ευρώ. Με την ίδια μεθοδολογία, τον περασμένο Ιούνιο έκλεψε από υπερήλικο Λαρισαίο 370 ευρώ, άλλα 500 ευρώ έκλεψε από Λαρισαία τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο από τρία ακόμη θύματά του, έκλεψε 2.000 και 900 ευρώ αντίστοιχα, όπως επίσης και ρολόγια, μία ασημένια καρφίτσα και, ένα tablet. Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass