ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΕΞAΙΡΕΤΙΚΑ

Θετικές αποδόσεις για αμοιβαία

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2016 23:03

 

Παρά τη δυσμενή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, τις γεωπολιτικές αναταράξεις και τους περιορισμούς των capital controls, κατά το 2015 ορισμένα αμοιβαία κεφάλαια απέδωσαν εξαιρετικά, με κυριότερες πηγές τους την άνοδο των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, του δολαρίου και των ελληνικών κρατικών ομολόγων. Μεταξύ των Α/Κ που διακρίθηκαν είναι το Interamerican Σταθερό Ομολογιακό Εσωτερικού (+17,09%), το Interamerican Αναπτυγμένων Αγορών (+9,33%) και το Interamerican Δολαρίου Ομολογιακό (+10,97%).

Όσον αφορά στα unit linked προϊόντα της εταιρείας, μετά την υπουργική απόφαση της 7/12/2015, που επιτρέπει τη συμμετοχή στα Α/Κ Εσωτερικού, η Interamerican ενημερώνει ότι για τα τρία προγράμματά της Capital («Classic», «Pension», «Invest») είναι δυνατή η επένδυση μόνο σε Α/Κ Εσωτερικού που διαχειρίζονται ελληνικές ΑΕΔΑΚ και, συγκεκριμένα, η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, η Alpha Trust και η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ. Σημειώνεται ότι η Interamerican έχει προχωρήσει στην πίστωση μεριδίων όλων των εισπραχθέντων ασφαλίστρων που ήταν σε εκκρεμότητα, λόγω της αργίας της αγοράς των Α/Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass